کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اندازه گیریالکتروشیمیایی کافئیک اسید با استفاده از الکترود خمیر کربن اصلاح شده با TiO2/SWCNTs/ILدر نمونه های غذایی | |
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1016.03 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اندازه گیریالکتروشیمیایی کافئیک اسید با استفاده از الکترود خمیر کربن اصلاح شده با TiO2/SWCNTs/ILدر نمونه های غذایی | |
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1016.03 K) |