| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | استفاده از پردازش تصویر در بررسی تاثیر صمغ شاهی و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن | |
| سارا ناجی طبسی، محبت محبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 930.93 K | ||
| 2 | تعیین تازگی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوره نگهداری در یخچال با استفاده از سامانه غیر مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت الکتریکی و رنگ سنجی | |
| حسن صفی یاری، مهدی نصیری، محمود ناصری، مرضیه موسوی نسب، عبدالعباس جعفری، محمد امین ره نورد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 106.55 K | ||