کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | استفاده از پردازش تصویر در بررسی تاثیر صمغ شاهی و زانتان بر خصوصیات کیفی نان فاقد گلوتن | |
سارا ناجی طبسی، محبت محبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.93 K) | ||
2 | تعیین تازگی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوره نگهداری در یخچال با استفاده از سامانه غیر مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت الکتریکی و رنگ سنجی | |
حسن صفی یاری، مهدی نصیری، محمود ناصری، مرضیه موسوی نسب، عبدالعباس جعفری، محمد امین ره نورد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.55 K) |