ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
بررسی خشک کن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ بر خواص ترمودینامیکی (مطالعه موردی : گیاه دارویی ترخون)
ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه، حامد کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (672.27 K)
2
پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.1 K)
3
بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (537.91 K)
4
مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه، فاروق شریفیان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (741.94 K)
5
پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (750.99 K)
6
بررسی انواع خشک کن های بستر سیال و روش های حرارتی
محسن ناصری، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
7
تاثیر دمای هوای و زمان بخار دهی بر ضریب پخش رطوبت موثر، انرژی فعالسازی و انرژی مصرفی ویژه گندم نیم جوش
ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (838.6 K)
8
پیش بینی محتوای رطوبتی گندم نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (941.4 K)
9
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (248.45 K)