نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی خشک کن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ بر خواص ترمودینامیکی (مطالعه موردی : گیاه دارویی ترخون)
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه؛ حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (672.27 K)

2 پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.1 K)

3 بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان؛ ساسان خیاطی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (537.91 K)

4 مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه؛ فاروق شریفیان؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (741.94 K)

5 پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان؛ محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.99 K)

6 بررسی انواع خشک کن های بستر سیال و روش های حرارتی
محسن ناصری؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

7 تاثیر دمای هوای و زمان بخار دهی بر ضریب پخش رطوبت موثر، انرژی فعالسازی و انرژی مصرفی ویژه گندم نیم جوش
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (838.6 K)

8 پیش بینی محتوای رطوبتی گندم نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (941.4 K)

9 بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.45 K)