نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی خشک کن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ بر خواص ترمودینامیکی (مطالعه موردی : گیاه دارویی ترخون)
ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه، حامد کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 672.27 K

2 پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.1 K

3 بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله اصل مقاله 537.91 K

4 مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه، فاروق شریفیان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 741.94 K

5 پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 750.99 K

6 بررسی انواع خشک کن های بستر سیال و روش های حرارتی
محسن ناصری، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

7 تاثیر دمای هوای و زمان بخار دهی بر ضریب پخش رطوبت موثر، انرژی فعالسازی و انرژی مصرفی ویژه گندم نیم جوش
ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه
مشاهده مقاله اصل مقاله 838.6 K

8 پیش بینی محتوای رطوبتی گندم نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
ابراهیم تقی نژاد، محمد کاوه
مشاهده مقاله اصل مقاله 941.4 K

9 بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 248.45 K