نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تاثیر فرآیند های مختلف استخراج در کیفیت اسانس تولیدی : مطالعه مروری | |
نسترن لطیفی، علی فدوی، محمد زارعین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.73 K) | ||
2 | تخمین وزن تر و حجم کالوس زیره سبز با استفاده از پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه | |
علی منصوری، علی فدوی، محمدمهدی مرتضویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.83 K) | ||
3 | بررسی خواص مکانیکی بنه کرمان به منظور ارائه مکانیزم مناسب مغز کن | |
فاطمه کریمی، رضا حسن بیگی، علی فدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.93 K) | ||
4 | روش های مغز کردن محصولات کشاورزی | |
فاطمه کریمی، علی فدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.19 K) | ||
5 | بررسی اثر غلظت محلول مواد مغذی بر نرخ مه سازی فراصوتی جهت به کارگیری در سامانه های هواکشت | |
امیرحسین میرزابه، علی حاجی احمد، علی فدوی، شاهین رفیعی، محمدحسین افتخاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) |