ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی تاثیر فرآیند های مختلف استخراج در کیفیت اسانس تولیدی : مطالعه مروری
نسترن لطیفی، علی فدوی، محمد زارعین
مشاهده مقاله اصل مقاله 414.73 K

2 تخمین وزن تر و حجم کالوس زیره سبز با استفاده از پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه
علی منصوری، علی فدوی، محمدمهدی مرتضویان
مشاهده مقاله اصل مقاله 519.83 K

3 بررسی خواص مکانیکی بنه کرمان به منظور ارائه مکانیزم مناسب مغز کن
فاطمه کریمی، رضا حسن بیگی، علی فدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.93 K

4 روش های مغز کردن محصولات کشاورزی
فاطمه کریمی، علی فدوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 219.19 K

5 بررسی اثر غلظت محلول مواد مغذی بر نرخ مه سازی فراصوتی جهت به کارگیری در سامانه های هواکشت
امیرحسین میرزابه، علی حاجی احمد، علی فدوی، شاهین رفیعی، محمدحسین افتخاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب