نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تاثیر فرآیند های مختلف استخراج در کیفیت اسانس تولیدی : مطالعه مروری | |
نسترن لطیفی؛ علی فدوی؛ محمد زارعین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.73 K) | ||
2 | تخمین وزن تر و حجم کالوس زیره سبز با استفاده از پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه | |
علی منصوری؛ علی فدوی؛ محمدمهدی مرتضویان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.83 K) | ||
3 | بررسی خواص مکانیکی بنه کرمان به منظور ارائه مکانیزم مناسب مغز کن | |
فاطمه کریمی؛ رضا حسن بیگی؛ علی فدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.93 K) | ||
4 | روش های مغز کردن محصولات کشاورزی | |
فاطمه کریمی؛ علی فدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.19 K) | ||
5 | بررسی اثر غلظت محلول مواد مغذی بر نرخ مه سازی فراصوتی جهت به کارگیری در سامانه های هواکشت | |
امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ علی فدوی؛ شاهین رفیعی؛ محمدحسین افتخاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) |