| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی تاثیر فرآیند های مختلف استخراج در کیفیت اسانس تولیدی : مطالعه مروری | |
| نسترن لطیفی، علی فدوی، محمد زارعین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 414.73 K | ||
| 2 | تخمین وزن تر و حجم کالوس زیره سبز با استفاده از پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه | |
| علی منصوری، علی فدوی، محمدمهدی مرتضویان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 519.83 K | ||
| 3 | بررسی خواص مکانیکی بنه کرمان به منظور ارائه مکانیزم مناسب مغز کن | |
| فاطمه کریمی، رضا حسن بیگی، علی فدوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 303.93 K | ||
| 4 | روش های مغز کردن محصولات کشاورزی | |
| فاطمه کریمی، علی فدوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 219.19 K | ||
| 5 | بررسی اثر غلظت محلول مواد مغذی بر نرخ مه سازی فراصوتی جهت به کارگیری در سامانه های هواکشت | |
| امیرحسین میرزابه، علی حاجی احمد، علی فدوی، شاهین رفیعی، محمدحسین افتخاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||