نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 کاربرد فناوری میدان مغناطیسی هسته ای (NMR)در پردازش مواد غذایی (مروری)
حسن کیانی؛ آیت محمدرزداری؛ محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (721.8 K)

2 تعیین برخی خواص فیزیکی و ثقلی شلتوک
ناصر فاضلی؛ عمار رفیعی؛ محمد زارعین؛ محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.26 K)

3 بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی شلتوک، گندم و گلرنگ
ناصر فاضلی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمد زارعین؛ محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.09 K)