| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | کاربرد فناوری میدان مغناطیسی هسته ای (NMR)در پردازش مواد غذایی (مروری) | |
| حسن کیانی، آیت محمدرزداری، محمدرضا بیگی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 721.8 K | ||
| 2 | تعیین برخی خواص فیزیکی و ثقلی شلتوک | |
| ناصر فاضلی، عمار رفیعی، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 917.26 K | ||
| 3 | بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی شلتوک، گندم و گلرنگ | |
| ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 866.09 K | ||