نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | کاربرد فناوری میدان مغناطیسی هسته ای (NMR)در پردازش مواد غذایی (مروری) | |
حسن کیانی؛ آیت محمدرزداری؛ محمدرضا بیگی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (721.8 K) | ||
2 | تعیین برخی خواص فیزیکی و ثقلی شلتوک | |
ناصر فاضلی؛ عمار رفیعی؛ محمد زارعین؛ محمدرضا بیگی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.26 K) | ||
3 | بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی شلتوک، گندم و گلرنگ | |
ناصر فاضلی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمد زارعین؛ محمدرضا بیگی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.09 K) |