نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | کاربرد فناوری میدان مغناطیسی هسته ای (NMR)در پردازش مواد غذایی (مروری) | |
حسن کیانی، آیت محمدرزداری، محمدرضا بیگی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (721.8 K) | ||
2 | تعیین برخی خواص فیزیکی و ثقلی شلتوک | |
ناصر فاضلی، عمار رفیعی، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.26 K) | ||
3 | بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی شلتوک، گندم و گلرنگ | |
ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.09 K) |