نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 کاربرد فناوری میدان مغناطیسی هسته ای (NMR)در پردازش مواد غذایی (مروری)
حسن کیانی، آیت محمدرزداری، محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (721.8 K)

2 تعیین برخی خواص فیزیکی و ثقلی شلتوک
ناصر فاضلی، عمار رفیعی، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.26 K)

3 بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی شلتوک، گندم و گلرنگ
ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.09 K)