| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اندازه گیریالکتروشیمیایی کافئیک اسید با استفاده از الکترود خمیر کربن اصلاح شده با TiO2/SWCNTs/ILدر نمونه های غذایی | |
| پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1016.03 K | ||
| 2 | کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری | |
| پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 825.25 K | ||
| 3 | مروری بر کاربرد و نقش های عملکردی هموکتانت های مختلف در فرآوری و نگهداری محصولات غذایی | |
| طاهره ذبیح پور، پیمان ابراهیمی، احمد شهیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 573.59 K | ||