ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 ارزیابی روش های خندان کردن پسته و تاثیر آن بر خواص شیمیایی محصول طی زمان انبارمانی
هوشنگ افضلی گروه، نجمه سلیمانی، فرشته سلاجقه، مهدی کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 964.16 K

2 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پرتقال حاوی پودر کدوحلوایی
زهرا حمیدی، حسین حسینی قابوس
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب