کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر شتاب و فرکانس ارتعاش بر لهیدگی میوۀ هلو در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
سحر زارعی؛ رضا طباطبائی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.31 K)

2 انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران
علی رضا مکاری چیان؛ غلام رضا چگینی؛ محمد سخندان توماج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.28 K)

3 اثر شکل دانه، شکل جعبه و ضریب اصطکاک برکمیت و کیفیت نیرو های کف وارد بر جعبه های حمل میوه با استفاده از شبیه سازی عددی المانهای مجزا
سعید هاشمی نیاسری؛ محمد حسین عباسپورفرد؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.66 K)

4 تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گوجه ایلامی حین بارگذاری شبه استاتیکی
فرشید مرزبانی؛ مرتضی قاری؛ مجتبی خالدی نیا؛ عادل حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (815.55 K)

5 بررسی اثر موقعیت و انرژی ضربه بر روی مساحت لهیدگی سیب با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر دیجیتال
امید دوستی ایرانی؛ محمود رضا گلزاریان؛ محمدحسین آق خانی؛ حسن صدرنیا؛ رشید محمدی دینانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.83 K)

6 امکان سنجی استفاده از حسگر خازنی در تشخیص لهیدگی میوه انار
راضیه احمدی؛ کاظم جعفری نعیمی؛ مجتبی برخورداری یزدی؛ سپیده روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (826.83 K)