کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر شتاب و فرکانس ارتعاش بر لهیدگی میوۀ هلو در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
سحر زارعی، رضا طباطبائی کلور، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.31 K)

2 انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران
علی رضا مکاری چیان، غلام رضا چگینی، محمد سخندان توماج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.28 K)

3 اثر شکل دانه، شکل جعبه و ضریب اصطکاک برکمیت و کیفیت نیرو های کف وارد بر جعبه های حمل میوه با استفاده از شبیه سازی عددی المانهای مجزا
سعید هاشمی نیاسری، محمد حسین عباسپورفرد، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.66 K)

4 تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گوجه ایلامی حین بارگذاری شبه استاتیکی
فرشید مرزبانی، مرتضی قاری، مجتبی خالدی نیا، عادل حسین پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (815.55 K)

5 بررسی اثر موقعیت و انرژی ضربه بر روی مساحت لهیدگی سیب با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر دیجیتال
امید دوستی ایرانی، محمود رضا گلزاریان، محمدحسین آق خانی، حسن صدرنیا، رشید محمدی دینانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.83 K)

6 امکان سنجی استفاده از حسگر خازنی در تشخیص لهیدگی میوه انار
راضیه احمدی، کاظم جعفری نعیمی، مجتبی برخورداری یزدی، سپیده روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (826.83 K)