ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
تاثیر شتاب و فرکانس ارتعاش بر لهیدگی میوۀ هلو در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
سحر زارعی، رضا طباطبائی کلور، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (555.31 K)
2
انرژی مورد نیاز در آزمون لهیدگی، کرامر و نفوذ پذیری پوست سبز چهار رقم گردوی پر مصرف در ایران
علی رضا مکاری چیان، غلام رضا چگینی، محمد سخندان توماج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (683.28 K)
3
اثر شکل دانه، شکل جعبه و ضریب اصطکاک برکمیت و کیفیت نیرو های کف وارد بر جعبه های حمل میوه با استفاده از شبیه سازی عددی المانهای مجزا
سعید هاشمی نیاسری، محمد حسین عباسپورفرد، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (440.66 K)
4
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گوجه ایلامی حین بارگذاری شبه استاتیکی
فرشید مرزبانی، مرتضی قاری، مجتبی خالدی نیا، عادل حسین پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (815.55 K)
5
بررسی اثر موقعیت و انرژی ضربه بر روی مساحت لهیدگی سیب با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر دیجیتال
امید دوستی ایرانی، محمود رضا گلزاریان، محمدحسین آق خانی، حسن صدرنیا، رشید محمدی دینانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (675.83 K)
6
امکان سنجی استفاده از حسگر خازنی در تشخیص لهیدگی میوه انار
راضیه احمدی، کاظم جعفری نعیمی، مجتبی برخورداری یزدی، سپیده روحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (826.83 K)