| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو | |
| ندا تجری، محسن آزاد بخت، علی اصغری، محمد هاشم رحمتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||
| 2 | مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی | |
| سودابه فتاحی، فاروق شریفیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 451 K | ||
| 3 | اندازه گیری رنگ سیب زمینی شک شده به روش ماکروویو با استفاده از پردازش تصویر | |
| احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 704.69 K | ||
| 4 | بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی | |
| معصومه علیزاده، علی متولی، سید جعفر هاشمی، ابراهیم تقی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 672.96 K | ||
| 5 | شناخت کنترل آفات برخی از محصولات انباری و مواد غذایی به کمک امواج صوتی و مایکروویو | |
| امین رستمی، حسن صدرنیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 695.57 K | ||