کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو | |
ندا تجری؛ محسن آزاد بخت؛ علی اصغری؛ محمد هاشم رحمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
2 | مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی | |
سودابه فتاحی؛ فاروق شریفیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451 K) | ||
3 | اندازه گیری رنگ سیب زمینی شک شده به روش ماکروویو با استفاده از پردازش تصویر | |
احسان فرتاش نعیمی؛ محمد هادی خوش تقاضا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (704.69 K) | ||
4 | بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی | |
معصومه علیزاده؛ علی متولی؛ سید جعفر هاشمی؛ ابراهیم تقی نژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (672.96 K) | ||
5 | شناخت کنترل آفات برخی از محصولات انباری و مواد غذایی به کمک امواج صوتی و مایکروویو | |
امین رستمی؛ حسن صدرنیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.57 K) |