ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو
ندا تجری، محسن آزاد بخت، علی اصغری، محمد هاشم رحمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

2 مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی
سودابه فتاحی، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 451 K

3 اندازه گیری رنگ سیب زمینی شک شده به روش ماکروویو با استفاده از پردازش تصویر
احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 704.69 K

4 بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی
معصومه علیزاده، علی متولی، سید جعفر هاشمی، ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 672.96 K

5 شناخت کنترل آفات برخی از محصولات انباری و مواد غذایی به کمک امواج صوتی و مایکروویو
امین رستمی، حسن صدرنیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 695.57 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب