کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی امکان تشخیص تقلب در نوشیدنی مالت با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و دی-الکتریک
فریده کیوانی هفشجانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ زهرا ایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1011.61 K)

2 پیاده سازی و ساخت سامانه زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران
کبری حیدربیگی؛ سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (805.93 K)

3 امکان سنجی تشخیص تقلب روغن کنجد به کمک سامانه ماشین بویایی
هادی حسینی؛ سعید مینایی؛ بابک بهشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.06 K)

4 تشخیص تقلب رب انار توسط ماشین بویایی مبتنی بر روش تحلیل داده
احمد صادقی؛ هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (496.88 K)

5 تشخیص تقلب در گوشت چرخ کرده گوسفند با استفاده از طیف سنجی VIS/NIR و روش های کمومتریکس ( مطالعه موردی: اختلاط گوشت مرغ در گوشت گوسفندی)
امیر کاظمی؛ اصغر محمودی؛ هادی ولادی؛ آرش جوانمرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (565.87 K)

6 تشخیص رب انار خالص با استفاده از آرایه حسگری گازی
محمدحسن سلیمانی؛ حکمت ربانی؛ اسماعیل میرزائی قلعه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (850.84 K)