نویسنده = |
تعداد مقالات: 33 |
|
26 |
|
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه |
|
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 248.45 K
|
|
27 |
|
بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی |
|
منوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، علی قاسمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.19 M
|
|
28 |
|
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال |
|
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 246.02 K
|
|
29 |
|
بازشناسی ارقام برنج ایرانی بر اساس تحلیل مولفه های رنگی تصاویر دیجیتال |
|
ایمان گلپور، جعفر امیری پریان، رضا امیری چایجان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 304.64 K
|
|
30 |
|
بهینه سازی فرآیند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال |
|
مصیب فعله کری، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 218.49 K
|
|
31 |
|
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی |
|
مصیب فعله کری، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 178.52 K
|
|
32 |
|
بهینه سازی فرآیند تولید پلت از ضایعات میوه سیب با استفاده از روش سطح پاسخ |
|
علی قربانی، رضا امیری چایجان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.51 M
|
|
33 |
|
مقایسه سه روش شبکههای عصبی مصنوعی، مدلهای آماری و مدل رفتار کشسان برای پیشبینی ضریب کشسانی ظاهری دانه نخود |
|
حسن ذکی دیزجی، رضا امیری چایجان، سعید مینائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 3.39 M
|