نویسنده =
تعداد مقالات: 33

26 بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.45 K)

27 بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ علی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

28 بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ رضا امیری چایجان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.02 K)

29 بازشناسی ارقام برنج ایرانی بر اساس تحلیل مولفه های رنگی تصاویر دیجیتال
ایمان گلپور؛ جعفر امیری پریان؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.64 K)

30 بهینه سازی فرآیند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال
مصیب فعله کری؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.49 K)

31 بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی
مصیب فعله کری؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.52 K)

32 بهینه سازی فرآیند تولید پلت از ضایعات میوه سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
علی قربانی؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

33 مقایسه سه روش شبکه‌های عصبی مصنوعی، مدل‌های آماری و مدل رفتار کشسان برای پیش‌بینی ضریب کشسانی ظاهری دانه نخود
حسن ذکی دیزجی؛ رضا امیری چایجان؛ سعید مینائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.39 MB)