ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
33
26
بررسی تاثیر سیال سازی بر زمان، ضریب پخش رطوبت موثر و انرژی فعال سازی خشک کردن میوه بنه
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.45 K
27
بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی
منوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، علی قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.19 M
28
بررسی سینتیک خشک شدن دانه های آفتابگردان در شرایط بستر ثابت، نیمه سیال و سیال
مرتضی همتی، حسین حاجی آقا علیزاده، رضا امیری چایجان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.02 K
29
بازشناسی ارقام برنج ایرانی بر اساس تحلیل مولفه های رنگی تصاویر دیجیتال
ایمان گلپور، جعفر امیری پریان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
304.64 K
30
بهینه سازی فرآیند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال
مصیب فعله کری، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
218.49 K
31
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی
مصیب فعله کری، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
178.52 K
32
بهینه سازی فرآیند تولید پلت از ضایعات میوه سیب با استفاده از روش سطح پاسخ
علی قربانی، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.51 M
33
مقایسه سه روش شبکههای عصبی مصنوعی، مدلهای آماری و مدل رفتار کشسان برای پیشبینی ضریب کشسانی ظاهری دانه نخود
حسن ذکی دیزجی، رضا امیری چایجان، سعید مینائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
3.39 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2