نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 مروری بر روش های مختلف برداشت انرژی جهت تامین توان ادوات الکترونیکی کم مصرف
زهرا جعفری، فاروق شریفیان، رسول معروفی آذر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

2 مروری بر بکار گیری فناوری ماکروویو در خشک کردن فراورده های کشاورزی و پروتئینی
سودابه فتاحی، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 451 K

3 تعیین برخی از خصوصیات مکانیکی پوسته گردو(79)
فاروق شریفیان، علاءالدین رحمانی دیدار، محمدعلی حداد درفشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.87 K

4 مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی
صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 578.38 K

5 مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه، فاروق شریفیان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 741.94 K

6 پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 750.99 K

7 ساخت و ارزیابی سیستم اندازه گیری تلفات آبی در آبپاش آبیاری فضای سبز
بنگین وحدت نیا، فاروق شریفیان، نایب عبدالرحمانی رزکه
مشاهده مقاله اصل مقاله 236.15 K

8 مدل سازی خشک شدن ریشه اکیناسه با استفاده از خشک کن مادون قرمز
زهرا رستمی قرخلو، فاروق شریفیان، امیر رحیمی، ابوالفضل آخوندزاده یامچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 709.97 K

9 تشخیص سمّ سوالنین موجود در غدد سیبزمینی با استفاده از روش پردازش بازتابندگی نور لیزر و دوربین دیجیتال
سعیده بابازاده، پرویز احمدی مقدم، آرش ثباتیان، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 443.76 K

10 مدلسازی خشک شدن پسته با استفاده از پیش تیمار امواج فراصوت
ابوالفضل آخوندزاده، هوشنگ محبوب ینگجه، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.53 M

11 مطالعه توزیع مسیر جریان ودمادر گلخانه های بیضوی طولی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
بهزاد خواجوی، فاروق شریفیان، علی محمد نیکبخت
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M