نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده | |
زهرا حمزوی؛ سید مهدی نصیری؛ داریوش زارع؛ محبوبه فضایلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.95 K) | ||
2 | بررسی اثر گرمادهی دی الکتریک RF بر ویژگی های کیفی گندم و خصوصیات رئولوژیکی خمیر و آرد گندم | |
آمنه لطفی؛ داریوش زارع -؛ مهدی نصیری؛ محبوبه فضایلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB) | ||
3 | طبقه بندی درجه استخراج و پیش بینی برخی از ویژگی های کیفی آرد گندم با استفاده از سامانه غیر مخرب تلفیقی فراصوت، سنجش مقاومت و سنجش دی الکتریک | |
محمدامین رهنورد؛ مهدی نصیری؛ محبوبه فضایلی؛ حسن صفی یاری؛ غلامحسین قاسمی؛ محسن کریمی خرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (941.17 K) |