نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اندازه گیری خواص دی الکتریک خرما در طول رسیدگی به منظور ارائه مدل تخمین رطوبت
رحمت الله باقری؛ سید احمد میره ای؛ مرتضی صادقی؛ امین الله معصومی؛ شهرام موم کش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (521.71 K)

2 تاثیر روش فرآوری و نوع رقم بر پارامترهای کیفی تبدیل برنج
زهرا صفری امیری؛ سید احمد میره ای؛ مرتضی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.65 K)

3 مدل سازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه
علیرضا حیدری؛ مرتضی صادقی؛ سید احمد میره ای؛ عباس همت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.23 K)

4 مطالعه و مدل سازی ریاضی فرآیند آبگیری اسمزی برش های کیوی با پیش تیمار امواج فراصوت
مینا السادات برگ گل؛ مرتضی صادقی؛ سید احمد میره ای؛ میلاد فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (852.89 K)

5 اثر فرآیند آبگیری اسمزی بر منحنی همدمای دفع رطوبت و دمای گذار شیشه ای میوه کیوی
مرتضی صادقی؛ میناالسادات برگ گل؛ سید احمد میره ای؛ میلاد فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (882.18 K)

6 کاربرد روش طیف سنجی فلورسانس القایی با منبع تحریک ال ای دی در تخمین غیر مخرب سفتی گوجه فرنگی
محمد حق شناس آدرمنابادی؛ سید احمد میره ای؛ مرتضی صادقی؛ مجید ناظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (694.67 K)