ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 اندازه گیری‌الکتروشیمیایی‌ کافئیک‌ اسید‌ با‌ استفاده‌ از‌ الکترود‌ خمیر‌ ‌کربن‌ اصلاح شده‌ با‌ TiO2/SWCNTs/ILدر‌ نمونه های‌ غذایی
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1016.03 K

2 کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 825.25 K

3 نقش اکستروژن در فرآوری مواد غذایی و تأثیر این فرآیند بر ویژگی های حسی، تغذیه ای و میکروبی این محصولات
طاهره ذبیح پور، پیمان ابراهیمی، آزاده قربانی حسن سرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 971.25 K

4 مروری بر کاربرد و نقش های عملکردی هموکتانت های مختلف در فرآوری و نگهداری محصولات غذایی
طاهره ذبیح پور، پیمان ابراهیمی، احمد شهیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 573.59 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب