ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
آب شیرین کن خورشیدی با پیش گرمایش مایکروویو
حمید خفاجه، احمد بناکار، محمدهادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (677.9 K)
2
بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.)
آتنا قاسم پور، الهام شریفی، مجید معصومیان، روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
3
تحلیل روند خشک شدن برگه های گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
محمد عباسیان، محمدهادی خوش تقاضا، غلامحسن نجفی، پگاه نعمتیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.39 K)
4
بررسی سینتیک خشک شدن برگه ی گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو
پگاه نعمتی زاده، محمدهادی خوش تقاضا، محمد عباسیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2 MB)
5
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشک کردن لایه نازک دانه انار
سعید مینایی، علی متولی، محمد هادی موحدنژاد، سارا غریبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (178.86 K)
6
مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی
صدف محبی، پرویز احمدی مقدم، فاروق شریفیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (578.38 K)
7
بررسی سینتیک خشک شدن برگ اکالیپتوس(Dehnh camadulensis Eucalyptus )در خشک کن مایکروویو
محسن خواجه پور، محمد زارعین، محمدهادی خوش تقاضا، برات قبادیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (579.7 K)
8
ارزیابی مدل های خشک شدن الیه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن گل ختمی (Althaeaofficinalis)
محسن خواجه پور، محمد زارعین، برات قبادیان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (664.5 K)
9
بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، مدل سازی ریاضی و انرژی فعال سازی خشک کردن گل پونه کوهی ( Origanum vulgare )در خشک کن مایکرووی
محسن خواجه پور، برات قبادیان، محمد زارعین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (664.27 K)
10
بررسی امکان استفاده از آزمون غیر مخرب مایکروویو در صنایع غذایی (عوامل تاثیرگذار، محدودیت ها و کاربردها)
مهدی مرادی، محمدعلی قضاوی، علی ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (185.7 K)
11
بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو
حمید حاج احمدی، حسن صدرنیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.04 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه