کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 آب شیرین کن خورشیدی با پیش گرمایش مایکروویو
حمید خفاجه؛ احمد بناکار؛ محمدهادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (677.9 K)

2 بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.)
آتنا قاسم پور؛ الهام شریفی؛ مجید معصومیان؛ روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

3 تحلیل روند خشک شدن برگه های گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
محمد عباسیان؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ غلامحسن نجفی؛ پگاه نعمتیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.39 K)

4 بررسی سینتیک خشک شدن برگه ی گلابی آسیایی در خشک کن مایکروویو
پگاه نعمتی زاده؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ محمد عباسیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2 MB)

5 تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشک کردن لایه نازک دانه انار
سعید مینایی؛ علی متولی؛ محمد هادی موحدنژاد؛ سارا غریبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.86 K)

6 مقایسه تغییرات آسکوربیک اسید در فرایند خشک کردن گوجه فرنگی به روش های جریان هوای گرم، مایکروویو و ترکیبی
صدف محبی؛ پرویز احمدی مقدم؛ فاروق شریفیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.38 K)

7 بررسی سینتیک خشک شدن برگ اکالیپتوس(Dehnh camadulensis Eucalyptus )در خشک کن مایکروویو
محسن خواجه پور؛ محمد زارعین؛ محمدهادی خوش تقاضا؛ برات قبادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579.7 K)

8 ارزیابی مدل های خشک شدن الیه نازک برای توصیف سینتیک خشک کردن گل ختمی (Althaeaofficinalis)
محسن خواجه پور؛ محمد زارعین؛ برات قبادیان؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (664.5 K)

9 بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، مدل سازی ریاضی و انرژی فعال سازی خشک کردن گل پونه کوهی ( Origanum vulgare )در خشک کن مایکرووی
محسن خواجه پور؛ برات قبادیان؛ محمد زارعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (664.27 K)

10 بررسی امکان استفاده از آزمون غیر مخرب مایکروویو در صنایع غذایی (عوامل تاثیرگذار، محدودیت ها و کاربردها)
مهدی مرادی؛ محمدعلی قضاوی؛ علی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.7 K)

11 بررسی تغییرات در خواص مکانیکی محصول پسته پس از گرمادهی با مایکروویو
حمید حاج احمدی؛ حسن صدرنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.04 K)