| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | پیش بینی مواد جامد قابل حل و اسیدیته قابل تیتر میوه گلابی با استفاده طیف سنجی فروسرخ نزدیک | |
| نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M | ||
| 2 | بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت | |
| نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 441.31 K | ||
| 3 | بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی | |
| عاطفه فضایلی، سعادت کامگار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||
| 4 | بررسی اثر پوشش ژل آلوئه ورا و میدان مغناطیسی بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت توت فرنگی | |
| حامد کاوه، مریم قربان پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 758 K | ||
| 5 | امکان سنجی با استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار | |
| فرهاد سلمانی زاده، سید مهدی نصیری، عبدالعباس جعفری، مجید راحمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 266.75 K | ||