کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | پیش بینی مواد جامد قابل حل و اسیدیته قابل تیتر میوه گلابی با استفاده طیف سنجی فروسرخ نزدیک | |
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB) | ||
2 | بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت | |
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.31 K) | ||
3 | بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی | |
عاطفه فضایلی، سعادت کامگار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
4 | بررسی اثر پوشش ژل آلوئه ورا و میدان مغناطیسی بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت توت فرنگی | |
حامد کاوه، مریم قربان پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (758 K) | ||
5 | امکان سنجی با استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار | |
فرهاد سلمانی زاده، سید مهدی نصیری، عبدالعباس جعفری، مجید راحمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.75 K) |