کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 پیش بینی مواد جامد قابل حل و اسیدیته قابل تیتر میوه گلابی با استفاده طیف سنجی فروسرخ نزدیک
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

2 بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.31 K)

3 بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی
عاطفه فضایلی، سعادت کامگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

4 بررسی اثر پوشش ژل آلوئه ورا و میدان مغناطیسی بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت توت فرنگی
حامد کاوه، مریم قربان پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (758 K)

5 امکان سنجی با استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار
فرهاد سلمانی زاده، سید مهدی نصیری، عبدالعباس جعفری، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.75 K)