| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر نیم پخت کردن بر مقاومت شکست دانه برنج | |
| سید مهدی نصیری، علی محمد شیرزادی فر، جمیله شجاعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 693 K | ||
| 2 | تاثیر مدت زمان بخاردهی و دمای هوای خشک کن بر نیروی شکست شلتوک نیم پخت (پاربویل) شده | |
| ماندانا محفلی، فاطمه قنبری، سید مهدی نصیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 429.66 K | ||
| 3 | اثرات شرایط خشک کردن بر خواص مکانیکی شلتوک نیم پخت شده | |
| ماندانا محفلی، آذر خدابخشی، علی اصغر زمردیان، مهدی نصیری، مهدیه ابوالحسنی زراعتکار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M | ||
| 4 | بهینهسازیفرایند نیم پختکردن شلتوکباکمکامواجمایکروویو | |
| سید مهدی نصیری، مطهره عبدی راد، ناصر صفر رضوی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 669.61 K | ||
| 5 | اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده | |
| سید مهدی نصیری، ناصر صفر رضوی زاده، مطهره عبدی راد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 506.94 K | ||