کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر نیم پخت کردن بر مقاومت شکست دانه برنج
سید مهدی نصیری، علی محمد شیرزادی فر، جمیله شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693 K)

2 تاثیر مدت زمان بخاردهی و دمای هوای خشک کن بر نیروی شکست شلتوک نیم پخت (پاربویل) شده
ماندانا محفلی، فاطمه قنبری، سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.66 K)

3 اثرات شرایط خشک کردن بر خواص مکانیکی شلتوک نیم پخت شده
ماندانا محفلی، آذر خدابخشی، علی اصغر زمردیان، مهدی نصیری، مهدیه ابوالحسنی زراعتکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

4 بهینه‌سازی‌فرایند نیم پخت‌کردن شلتوک‌با‌کمک‌امواج‌مایکروویو‌
سید مهدی نصیری، مطهره عبدی راد، ناصر صفر رضوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.61 K)

5 اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده
سید مهدی نصیری، ناصر صفر رضوی زاده، مطهره عبدی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.94 K)