کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر نیم پخت کردن بر مقاومت شکست دانه برنج | |
سید مهدی نصیری؛ علی محمد شیرزادی فر؛ جمیله شجاعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693 K) | ||
2 | تاثیر مدت زمان بخاردهی و دمای هوای خشک کن بر نیروی شکست شلتوک نیم پخت (پاربویل) شده | |
ماندانا محفلی؛ فاطمه قنبری؛ سید مهدی نصیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.66 K) | ||
3 | اثرات شرایط خشک کردن بر خواص مکانیکی شلتوک نیم پخت شده | |
ماندانا محفلی؛ آذر خدابخشی؛ علی اصغر زمردیان؛ مهدی نصیری؛ مهدیه ابوالحسنی زراعتکار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB) | ||
4 | بهینهسازیفرایند نیم پختکردن شلتوکباکمکامواجمایکروویو | |
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ ناصر صفر رضوی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.61 K) | ||
5 | اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده | |
سید مهدی نصیری؛ ناصر صفر رضوی زاده؛ مطهره عبدی راد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.94 K) |