کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 اثر نوع محلول شستشو، دمای خشک کردن و انبارمانی بر سفتی بافت خرما
عیسی حزباوی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد مستعان؛ احمد بناکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.44 K)

2 مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی
زهرا ندیم؛ ابراهیم احمدی؛ ایوب سلطانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.24 K)

3 تعیین سفتی بافت میوه کیوی با استفاده از روش غیر مخرب ضربه ای
شیددخت جوادی؛ سید مهدی نصیری؛ عبدالعباس جعفری؛ علیرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.31 K)