کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تاثیر مدت زمان بخاردهی و دمای هوای خشک کن بر نیروی شکست شلتوک نیم پخت (پاربویل) شده
ماندانا محفلی، فاطمه قنبری، سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.66 K)

2 مقایسه تاثیرات دو روش خشک کردن برعملکرد برنج سالم و نیروی شکست شلتوک رقم هاشمی
ماندانا محفلی، هدی بهزادیان، مهدیه ابوالحسنی، علی زمردیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.93 K)

3 اثرات شرایط خشک کردن بر خواص مکانیکی شلتوک نیم پخت شده
ماندانا محفلی، آذر خدابخشی، علی اصغر زمردیان، مهدی نصیری، مهدیه ابوالحسنی زراعتکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)