کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر مدت زمان بخاردهی و دمای هوای خشک کن بر نیروی شکست شلتوک نیم پخت (پاربویل) شده | |
ماندانا محفلی، فاطمه قنبری، سید مهدی نصیری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 429.66 K | ||
2 | مقایسه تاثیرات دو روش خشک کردن برعملکرد برنج سالم و نیروی شکست شلتوک رقم هاشمی | |
ماندانا محفلی، هدی بهزادیان، مهدیه ابوالحسنی، علی زمردیان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 327.93 K | ||
3 | اثرات شرایط خشک کردن بر خواص مکانیکی شلتوک نیم پخت شده | |
ماندانا محفلی، آذر خدابخشی، علی اصغر زمردیان، مهدی نصیری، مهدیه ابوالحسنی زراعتکار | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M |