کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 برآورد انرژی لازم برای پخت مطلوب نان در تنور آزمایشگاهی از طریق انتقال حرارت و انتقال جرم و مقایسه بین آن ها
محمد داوود حیدری، اسداله اکرم، حسن پیشگر کومله، کیارش مشعشعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.81 K)

2 مقایسه وضعیت انرژی در فرایند تولید نان لواش و سنگک
محمد مهدی جلیلیان، کامران خیرعلی پور، اسماعیل میرزایی قلعه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (840.61 K)

3 اثرات زیست محیطی در تولید نان لواش
کامران خیرعلی پور، محمد مهدی جلیلیان، اسماعیل میرزایی قلعه، کاظم اکبرنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

4 بررسی میزان و علل ضایعات نان در شهرستان بوکان
ابوبکر باستانی، کامران خیرعلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (661.11 K)