| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده | |
| زهرا حمزوی، سید مهدی نصیری، داریوش زارع، محبوبه فضایلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 622.95 K | ||
| 2 | تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت | |
| مهدیه ابوالحسنی زراعتکار، مهدی کسرایی، ماندانا محفلی، نعیمه غلامرضایی، هدی بهزادیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 397.62 K | ||
| 3 | استفاده از سامانه بویایی در تشخیص تازگی گوشت مرغ | |
| فردین ایاری، اسماعیل میرزائی قلعه، امین طاهری گراوند، سجاد حیدری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M | ||
| 4 | تشخیص مقدار پروتئین و رطوبت دانههای گندم با استفاده از روش غیرمخرب فروسرخ نزدیک (NIR) | |
| بهنام فروزانی، حسین باقرپور، خلیل زابلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M | ||