کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده
زهرا حمزوی؛ سید مهدی نصیری؛ داریوش زارع؛ محبوبه فضایلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.95 K)

2 تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت
مهدیه ابوالحسنی زراعتکار؛ مهدی کسرایی؛ ماندانا محفلی؛ نعیمه غلامرضایی؛ هدی بهزادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.62 K)

3 استفاده از سامانه بویایی در تشخیص تازگی گوشت مرغ
فردین ایاری؛ اسماعیل میرزائی قلعه؛ امین طاهری گراوند؛ سجاد حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

4 تشخیص مقدار پروتئین و رطوبت دانههای گندم با استفاده از روش غیرمخرب فروسرخ نزدیک (NIR)
بهنام فروزانی؛ حسین باقرپور؛ خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)