کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده | |
زهرا حمزوی؛ سید مهدی نصیری؛ داریوش زارع؛ محبوبه فضایلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.95 K) | ||
2 | تعیین خواص مکانیکی و ارزیابی شاخص های مرتبط با کیفیت | |
مهدیه ابوالحسنی زراعتکار؛ مهدی کسرایی؛ ماندانا محفلی؛ نعیمه غلامرضایی؛ هدی بهزادیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.62 K) | ||
3 | استفاده از سامانه بویایی در تشخیص تازگی گوشت مرغ | |
فردین ایاری؛ اسماعیل میرزائی قلعه؛ امین طاهری گراوند؛ سجاد حیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
4 | تشخیص مقدار پروتئین و رطوبت دانههای گندم با استفاده از روش غیرمخرب فروسرخ نزدیک (NIR) | |
بهنام فروزانی؛ حسین باقرپور؛ خلیل زابلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) |