کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 31 |
|
26 |
|
ارائه مدلی برای ارتقاء سیستم درجه بندی سیب گلدن دلیشز بر اساس جرم با به کارگیری روش ANFI |
|
لیلا ندرلو، نسرین محمدی آبله |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1 M
|
|
27 |
|
تعیین مدول الاستیسیته سیب در دوره ی انبارداری |
|
روح انگیز رحیمی، علی ملکی، شاهین بشارتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 245.72 K
|
|
28 |
|
اندازه گیری حجم سیب به صورت سه بعدی با استفاده از مدل Wire-Frame |
|
ریحانه پاکدل، محمدرضا گلزاریان، مهدی خجسته پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.51 M
|
|
29 |
|
بررسی قابلیت روش تصویربرداری پیسه ای پویا برای ارزیابی غیر مخرب ویژگی های مکانیکی سیب (گلدن دلیشز) |
|
امید امید ارجنکی، داود قنبریان، کاوه ملازاده، مجتبی نادری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 757.86 K
|
|
30 |
|
بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی |
|
معصومه علیزاده، علی متولی، سید جعفر هاشمی، ابراهیم تقی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 672.96 K
|
|
31 |
|
ارزیابی تاثیر دما بر روند خشک شدن محصول سیب و گلابی در خشک کن هوای داغ با بستر ثابت |
|
مرتضی امامی، مجتبی ناصری، فاضل فاضلی، مصطفی پروانلو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 623.91 K
|