| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی | |
| سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 495.3 K | ||
| 2 | کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری | |
| پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 825.25 K | ||
| 3 | تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگی های کیفی توت فرنگی | |
| مریم احمدنیا، مرتضی صادقی، روزبه عباس زاده، حمیدرضا قمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 755.12 K | ||
| 4 | بررسی اثر دو نوع فیلم بسته بندی پلی اتیلن بر ماندگاری برش های تازه خربزه خاتونی | |
| مریم عباسی وصالیان، حجت اله بداقی، حسن قربانی قوژدی، اسماعیل باباخانزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 520.58 K | ||