ورود به سامانه

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 495.3 K

2 کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 825.25 K

3 تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگی های کیفی توت فرنگی
مریم احمدنیا، مرتضی صادقی، روزبه عباس زاده، حمیدرضا قمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 755.12 K

4 بررسی اثر دو نوع فیلم بسته بندی پلی اتیلن بر ماندگاری برش های تازه خربزه خاتونی
مریم عباسی وصالیان، حجت اله بداقی، حسن قربانی قوژدی، اسماعیل باباخانزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 520.58 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات

اشتراک خبرنامه

با وارد کردن نشانی پست الکترونیکی خود جدید ترین اخبار را دریافت کنید.
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب