کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K)

2 کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (825.25 K)

3 تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگی های کیفی توت فرنگی
مریم احمدنیا، مرتضی صادقی، روزبه عباس زاده، حمیدرضا قمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (755.12 K)

4 بررسی اثر دو نوع فیلم بسته بندی پلی اتیلن بر ماندگاری برش های تازه خربزه خاتونی
مریم عباسی وصالیان، حجت اله بداقی، حسن قربانی قوژدی، اسماعیل باباخانزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.58 K)