کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی | |
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K) | ||
2 | کاربرد ترکیبات ضدکلوخه ای برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی پودری | |
پیمان ابراهیمی، طاهره ذبیح پور، احمد شهیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (825.25 K) | ||
3 | تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگی های کیفی توت فرنگی | |
مریم احمدنیا، مرتضی صادقی، روزبه عباس زاده، حمیدرضا قمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (755.12 K) | ||
4 | بررسی اثر دو نوع فیلم بسته بندی پلی اتیلن بر ماندگاری برش های تازه خربزه خاتونی | |
مریم عباسی وصالیان، حجت اله بداقی، حسن قربانی قوژدی، اسماعیل باباخانزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.58 K) |