ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
پیش بینی برخی ویژگی های کیفی میوه انگور رقم بیدانه قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک
فرزاد آزادشهرکی، سیامک کلانتری، یونس مستوفی، بهاره جمشیدی، رضا مسعودی، سمیه نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.17 K)
2
بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی سه رقم انگور
ایمان کارگر، حمیده رئیسی وانانی، رحیم ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (490.07 K)
3
تشخیص برخی ارقام انگور بومی ایران با استفاده از اسپکتروسکوپی فروسرخ نزدیک و شبکه عصبی مصنوعی
فرزاد آزادشهرکی، سیامک کلانتری، یونس مستفی، بهاره جمشیدی، رضا مسعودی، سمیه نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.7 K)
4
ویژگی های خمشی و برشی شاخه درخت انگور و زیتون
محمد علی ابراهیمی، سلمان حبیبی، سعید محتسبی، علی رجبی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.39 K)
5
فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای
محمد غلامی پرشکوهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.38 K)
6
بررسی انواع خشک کن های خورشیدی برای خشک کردن انگور(294)
مجتبی داداش زاده، حمید مرتضی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (503.23 K)
7
تحلیل سیر انرژی و اقتصادی تولید انگور در شهرستان ارومیه با بررسی تاثیر نظام کشت و اندازه باغات
اکرم غفاری قره باغ، محمد حسین آق خانی، باقر عمادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (546.77 K)
8
اثرات تغییر رطوبت بر خواص فیزیکی و افت فشار در بستر میوه انگور
سمیرا خزفروش، داریوش زارع، علی اصغر زمردیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (610.23 K)
9
بهینه سازی طراحی خشککن کابینتی انگور به روش CFD
سمیرا خزفروش، داریوش زارع، علی اصغر زمردیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
10
ساخت یک دستگاه پیش سردکن برای محصولات باغی
بهنام رحیمی اقدم قلعه جوقی، امیرحسین افکاری سیاح، غلامحسین شاهقلی، منصور راسخ، تیمور خندان بجندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.11 K)
11
اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیت رس برکیفیت پس از برداشت انگور سرخ فخری
مریم ملاحسنی، حجت اله بداقی، حمید رضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (763.42 K)
12
تاثیر بارگاه خورشیدی در تهیه کشمش و مقایسه آن با بارگاه سنتی
حسین محمدی مزرعه، عبدالواحد خان احمد زاده، ایرج رنجبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.13 MB)
13
ارزیابی و مقایسه انواع خشک کنهای خورشیدی انگور
فرید امیرشقاقی، حسین محمدی مزرعه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.4 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه