کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی امکان استفاده از امواج تراهرتز در کیفیت سنجی محصولا کشاورزی و صنایع غذایی
رضا شهبازی؛ محمد ابونجمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.34 K)

2 مدیریت آب در صنایع غذایی
سارا ناجی طبسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.79 K)

3 کاربرد نانو حسگرها در بسته بندی هوشمند مواد غذایی و محصولات کشاورزی
مجتبی خالدی نیا؛ بهرام قمری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

4 جایگاه تحقیق و توسعه در کارخانه صنایع غذایی آذین شوشتر(مجید) (مقاله اعلام نیاز پژوهش کاربردی)
نسرین فرجی؛ سهیلا فرجی؛ ساسان قنادان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (925.4 K)

5 بررسی امکان استفاده از آزمون غیر مخرب مایکروویو در صنایع غذایی (عوامل تاثیرگذار، محدودیت ها و کاربردها)
مهدی مرادی؛ محمدعلی قضاوی؛ علی ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.7 K)

6 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه شبیه سازخوردگی در فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
علی کاظمی؛ بهرام قمری؛ حدیث مرامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (795.53 K)

7 مروری برنمونه کاربردهای پی ال سی درمکانیزه کردن صنعت کشاورزی و صنایع غذایی
نگار آفاقی سردرود؛ رحمان فرخی تیمورلو؛ مهران عسکرزاده صوفیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (899.47 K)

8 بررسی ظروف پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی صنایع غذایی
مجید فامیل اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (716.69 K)

9 کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی (مورد مطالعه شرکت صنایع غذایی سحر همدان)
رسول مالکی؛ مریم محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (527.92 K)

10 مروری بر کاربردهای بینایی ماشین در کشاورزی و صنایع غذایی
محمد امین دانشجو؛ محمود رضا گلزاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.57 K)