کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی امکان استفاده از امواج تراهرتز در کیفیت سنجی محصولا کشاورزی و صنایع غذایی
رضا شهبازی، محمد ابونجمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 972.34 K

2 مدیریت آب در صنایع غذایی
سارا ناجی طبسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 445.79 K

3 کاربرد نانو حسگرها در بسته بندی هوشمند مواد غذایی و محصولات کشاورزی
مجتبی خالدی نیا، بهرام قمری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

4 جایگاه تحقیق و توسعه در کارخانه صنایع غذایی آذین شوشتر(مجید) (مقاله اعلام نیاز پژوهش کاربردی)
نسرین فرجی، سهیلا فرجی، ساسان قنادان
مشاهده مقاله اصل مقاله 925.4 K

5 بررسی امکان استفاده از آزمون غیر مخرب مایکروویو در صنایع غذایی (عوامل تاثیرگذار، محدودیت ها و کاربردها)
مهدی مرادی، محمدعلی قضاوی، علی ملکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 185.7 K

6 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه شبیه سازخوردگی در فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
علی کاظمی، بهرام قمری، حدیث مرامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 795.53 K

7 مروری برنمونه کاربردهای پی ال سی درمکانیزه کردن صنعت کشاورزی و صنایع غذایی
نگار آفاقی سردرود، رحمان فرخی تیمورلو، مهران عسکرزاده صوفیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 899.47 K

8 بررسی ظروف پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی صنایع غذایی
مجید فامیل اسدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 716.69 K

9 کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی (مورد مطالعه شرکت صنایع غذایی سحر همدان)
رسول مالکی، مریم محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 527.92 K

10 مروری بر کاربردهای بینایی ماشین در کشاورزی و صنایع غذایی
محمد امین دانشجو، محمود رضا گلزاریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 801.57 K