ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
بررسی امکان استفاده از امواج تراهرتز در کیفیت سنجی محصولا کشاورزی و صنایع غذایی
رضا شهبازی، محمد ابونجمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
972.34 K
2
مدیریت آب در صنایع غذایی
سارا ناجی طبسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
445.79 K
3
کاربرد نانو حسگرها در بسته بندی هوشمند مواد غذایی و محصولات کشاورزی
مجتبی خالدی نیا، بهرام قمری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.34 M
4
جایگاه تحقیق و توسعه در کارخانه صنایع غذایی آذین شوشتر(مجید) (مقاله اعلام نیاز پژوهش کاربردی)
نسرین فرجی، سهیلا فرجی، ساسان قنادان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
925.4 K
5
بررسی امکان استفاده از آزمون غیر مخرب مایکروویو در صنایع غذایی (عوامل تاثیرگذار، محدودیت ها و کاربردها)
مهدی مرادی، محمدعلی قضاوی، علی ملکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
185.7 K
6
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه شبیه سازخوردگی در فرآیند تولید رب گوجه فرنگی
علی کاظمی، بهرام قمری، حدیث مرامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
795.53 K
7
مروری برنمونه کاربردهای پی ال سی درمکانیزه کردن صنعت کشاورزی و صنایع غذایی
نگار آفاقی سردرود، رحمان فرخی تیمورلو، مهران عسکرزاده صوفیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
899.47 K
8
بررسی ظروف پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی صنایع غذایی
مجید فامیل اسدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
716.69 K
9
کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی (مورد مطالعه شرکت صنایع غذایی سحر همدان)
رسول مالکی، مریم محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
527.92 K
10
مروری بر کاربردهای بینایی ماشین در کشاورزی و صنایع غذایی
محمد امین دانشجو، محمود رضا گلزاریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
801.57 K