ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیه سبز در حالت تابش غیر مستقیم در خشک کن خورشیدی فعال(29)
مهدی مرادی؛ علی زمردیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.07 K)
2
مطالعه عوامل ماشینی موثر بر جدا کردن و تمیز کردن دانه های زیره پس از عملیات کوبش
محمد حسین سعیدی راد؛ باقر عمادی؛ مجتبی ناصری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (245.14 K)
3
تاثیر محتوای رطوبتی بر برخی از خواص فیزیکی دانه زیره سبز
مسلم نامجو؛ مهدی مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (432.64 K)
4
بررسی برخی مشخصت فیزیکی و مکانیکی سه اکوتیپ دانه زیره سبز
مسلم نامجو؛ مهدی مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.67 K)
5
مطالعه پارامترهای ماشینی محصولی موثر بر کوبش زیره سبز
محمدحسین سعیدی راد؛ ارژنگ جوادی؛ عباس مهدی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (257.29 K)
6
تخمین وزن تر و حجم کالوس زیره سبز با استفاده از پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی پرسپترون چند لایه
علی منصوری؛ علی فدوی؛ محمدمهدی مرتضویان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (519.83 K)
7
تعیین ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبزطی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک
مهدی مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (695.77 K)
8
بررسی رابطه ی شرایط انبارداری بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره ی سبز
عبدالله گل محمدی؛ ولی رسولی شربیانی؛ احسان اقدمی فر؛ حمید طیبی؛ پروین آقاخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
9
بررسی رابطه دما و رطوبت بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره سبز
حسن خسروجردی؛ عبدا... گل محمدی؛ ولی رسولی شربیاتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (792.77 K)