کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 15

1 بررسی خواص فیزیکی پلت‌های تولید شده از کود گاو در روش قالب بسته(359)
جواد رضائی‌فر؛ محمدحسین کیانمهر؛ رضا حسن‌بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.98 K)

2 مطالعه و مدل سازی فرآیند جذب رطوبت دانه جو
سید مجتبی شفاعی؛ معین کمالی؛ مسلم نامجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

3 بررسی نیروی فشاری وارد بر سطوح تماس از توده دانه گندم
عزت اله عسکری اصلی ارده؛ عادل حکیمی؛ یوسف عباسپور گیلانده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (681.78 K)

4 بررسی تاثیر برخی عوامل بر راندمان برنج سالم در دو رقم متداول استان گیلان طی فرآیند نیم پز کردن
عادل احمدی آرا؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ فاطمه رحیمی اجدادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.95 K)

5 تحلیل انتقال حرارت سه واریته نخود و لوبیا در فرآیند جذب رطوبت
سید مجتبی شفاعی؛ امین اله معصومی؛ هانیه روشن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1008.03 K)

6 بررسی اثر فشار، دما و محتوای رطوبتی بر دوام پلت های تشکیل شده از کود گاو درروش قالب‌باز(269)
جواد رضائی‌فر؛ محمدحسین کیانمهر؛ رضا حسن بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.7 K)

7 مدل سازی ریاضی فرآیند خشک شدن کیوی در یک خشک کن تحت خلا
حامد سیگاری؛ محمد طبسی زاده؛ محمدحسین عباسپور فرد؛ محمودرضا گلزاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (690.61 K)

8 مطالعه و مدلسازی فرآیند جذب رطوبت دانه جو
مجتبی شفاعی؛ معین کمالی؛ مسلم نامجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

9 بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان
سهیلا یاوری؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ صدیقه شکر بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

10 مطالعه و مدل سازی ضریب اصطکاک استاتیکی دانه گیاه دارویی بزرک (کتان)
مجتبی شفاعی؛ آرش نورمحمدی مقدمی؛ مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (595.01 K)

11 برآورد محتوای رطوبتی ورقه سیبزمینی در خشککن ترکیبی مادون قرمز- خأل به کمک شبکه عصبی مصنوعی
نگار حافظی؛ محمدجواد شیخ داودی؛ مجید سجادیه؛ محمد اسماعیل خراسانی فردوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (625.02 K)

12 اثر سرعت بر ضریب اصطکاک دینامیکی دانه رازیانه
آرش نورمحمدی مقدمی؛ مجتبی شفاعی؛ مهدی نصیری
مشاهده مقاله

13 بررسی جریان دانه در دردریچه ها در آزمایش با یک رقم جو
عزت اله عسکری اصلی ارده؛ ریحانه لونی؛ احمد جهانبخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

14 پیش بینی محتوای رطوبتی گندم نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (941.4 K)

15 اثر رطوبت، سرعت و جهت بارگذاری بر روی خواص مکانیکی دانه نخود (رقم آزاد)
لطیف روغنی پور؛ عبداله گل محمدی؛ ترحم مصری گندیشمن؛ امیرحسین افکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.94 K)