کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری
مریم نیکوسیر؛ جواد خزائی؛ محمدرضا اسحاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (652 K)

2 تاثیر تیمارهای مختلف آب‌گیری بر روی برخی ویژگی‌های کیفی آب لیموترش فرآوری نشده(299)
محمدهادی موحدنژاد؛ محمدهادی خوش‌تقاضا؛ سلیمان عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.16 MB)

3 بررسی اثر ورز دادن بر شاخص های کیفیت پلت کمپوست
فرزین عباسی؛ فرشید آقاجانی؛ محمدحسین کیان مهر؛ بهزاد آزادگان؛ احسان گوگونانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.8 K)

4 ارزیابی شرایط بهینه نگهداری مغز گردوی تازه
مریم نیکوسیر؛ جواد خزائی؛ محمدرضا اسحاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.93 K)

5 مروری بر روش های پیش فرآوری مواد لیگنوسلولزی جهت بهبود تولید بیوگاز
اعظم طادی بنی؛ مصطفی کیانی ده کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.56 K)

6 ازن کافت:‌یک‌ تکنیک‌ اکسیداسیون‌ نوین‌ و‌ مؤثر‌ برای‌ پیش فرآوری‌ زیست توده های‌ لیگنوسلولزی
مرضیه قربانی؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علی اسدی الموتی؛ رضا صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (794.91 K)