| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری | |
| مریم نیکوسیر، جواد خزائی، محمدرضا اسحاقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 652 K | ||
| 2 | تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر روی برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش فرآوری نشده(299) | |
| محمدهادی موحدنژاد، محمدهادی خوشتقاضا، سلیمان عباسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2.16 M | ||
| 3 | بررسی اثر ورز دادن بر شاخص های کیفیت پلت کمپوست | |
| فرزین عباسی، فرشید آقاجانی، محمدحسین کیان مهر، بهزاد آزادگان، احسان گوگونانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 463.8 K | ||
| 4 | ارزیابی شرایط بهینه نگهداری مغز گردوی تازه | |
| مریم نیکوسیر، جواد خزائی، محمدرضا اسحاقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 454.93 K | ||
| 5 | مروری بر روش های پیش فرآوری مواد لیگنوسلولزی جهت بهبود تولید بیوگاز | |
| اعظم طادی بنی، مصطفی کیانی ده کیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 866.56 K | ||
| 6 | ازن کافت:یک تکنیک اکسیداسیون نوین و مؤثر برای پیش فرآوری زیست توده های لیگنوسلولزی | |
| مرضیه قربانی، محمدحسین کیانمهر، اکبر عرب حسینی، احسان سرلکی، علی اسدی الموتی، رضا صادقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 794.91 K | ||