ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
تاثیر پیش فرآوری و دمای نگهداری بر تغییرات خواص حسی مغز گردوهای تازه در طی انبارداری
مریم نیکوسیر؛ جواد خزائی؛ محمدرضا اسحاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (652 K)
2
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر روی برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش فرآوری نشده(299)
محمدهادی موحدنژاد؛ محمدهادی خوشتقاضا؛ سلیمان عباسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.16 MB)
3
بررسی اثر ورز دادن بر شاخص های کیفیت پلت کمپوست
فرزین عباسی؛ فرشید آقاجانی؛ محمدحسین کیان مهر؛ بهزاد آزادگان؛ احسان گوگونانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.8 K)
4
ارزیابی شرایط بهینه نگهداری مغز گردوی تازه
مریم نیکوسیر؛ جواد خزائی؛ محمدرضا اسحاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (454.93 K)
5
مروری بر روش های پیش فرآوری مواد لیگنوسلولزی جهت بهبود تولید بیوگاز
اعظم طادی بنی؛ مصطفی کیانی ده کیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (866.56 K)
6
ازن کافت:یک تکنیک اکسیداسیون نوین و مؤثر برای پیش فرآوری زیست توده های لیگنوسلولزی
مرضیه قربانی؛ محمدحسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علی اسدی الموتی؛ رضا صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (794.91 K)