کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بازشناسی الگوی اسپکتروسکوپی فرو سرخ نزدیک برای تفکیک غیر مخرب پرتقال ها بر اساس شاخص مزه
بهاره جمشیدی؛ سعید مینایی؛ عزالدین مهاجرانی؛ حسن قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

2 آنالیز چند متغیره طیف های Vis/NIR بازتابی بر پایه تبدیل موجک برای تشخیص غیر مخرب و همزمان رنگ و pH پرتقال
بهاره جمشیدی؛ سعیده مینایی؛ عزالدین مهاجرانی؛ حسن قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.29 K)

3 پردازش تصویر روشی غیرمخرب و سریع در تشخیص ویژگی های کیفی محصولات کشاورزی
رویا فرهادی؛ زهرا بساطی؛ عبدالحمید معینی فر؛ ترحم مصری گندشمین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.53 K)

4 نگهداری مواد غذایی به روش پرتودهی
زهرا بساطی؛ رویا فرهادی؛ مجید معینی فر؛ ترحم مصری گندشمین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (434.8 K)

5 اسپکتروسکوپی Vis/NIR برای طبقه بندی غیر مخرب پرتقال ها بر اساس واریته
بهاره جمشیدی؛ سعید مینایی؛ عزالدین مهاجرانی؛ حسن قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.04 K)

6 اساس تصویربرداری تشدید مغناطیسی ( MRI ) و مروری بر کاربردهای آن در کیفیت سنجی میوه‌ها
مهسا رضوی؛ عبداله گلمحمدی؛ محمد طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

7 طبقه بندی درجه استخراج و پیش بینی برخی از ویژگی های کیفی آرد گندم با استفاده از سامانه غیر مخرب تلفیقی فراصوت، سنجش مقاومت و سنجش دی الکتریک
محمدامین رهنورد؛ مهدی نصیری؛ محبوبه فضایلی؛ حسن صفی یاری؛ غلامحسین قاسمی؛ محسن کریمی خرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (941.17 K)

8 تعیین تازگی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در طی دوره نگهداری در یخچال با استفاده از سامانه غیر مخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت الکتریکی و رنگ سنجی
حسن صفی یاری؛ مهدی نصیری؛ محمود ناصری؛ مرضیه موسوی نسب؛ عبدالعباس جعفری؛ محمد امین ره نورد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.55 K)

9 استفاده از طیف سنجی فروسرخ نزدیک ( 1660-930نانومتر) در تفکیک آرد نخودچی خالص از اختلاط شده با آرد گندم / آرد لپه
رضا محمدی گل؛ ابوالفضل هدایتی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)