نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 درجه بندی مرکبات با استفاده از نیروی گریز از مرکز و ثقل(34)
رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.85 K)

2 تاثیر شتاب و فرکانس ارتعاش بر لهیدگی میوۀ هلو در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
سحر زارعی؛ رضا طباطبائی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.31 K)

3 بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601)
جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی؛ ناوتو شیمیزو؛ توشینیرو کیمورا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.54 K)

4 امکان سنجی استفاده از روش خازنی به منظور اندازه گیری رطوبت شلتوک رقم پژوهش
محمد طهماسبی؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.4 K)

5 طراحی و ساخت مینی تراکتور چند منظوره
ایمان مرزبان؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.84 K)

6 تولید ذرات نانویی قارچ کش توسط دستگاه مه پاش در محیط سردخانه و بررسی خواص مکانیکی میوه پرتقال
ابراهیم تقی نژاد کفشگری؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ جعفر هاشمی؛ آزاد عمرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.08 K)

7 تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا
زهراسادات هاشمی؛ محمد امین آسودار؛ جعفر هاشمی؛ عطاءاله سیادت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.12 K)

8 بررسی امکان استفاده از روش خازنی به منظور تعیین شدت جریان جرمی شلتوک
محمد طهماسبی؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (709.6 K)

9 تعیین و مقایسه ضریب انتشار حرارت گندم و ذرت با استفاده از روش دیکر سون
بهزاد صادقی؛ جعفر هاشمی؛ شیرین قطره سامانی؛ حسن یوسف نیا پاشا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (865.94 K)

10 بررسی میزان آبگریزی ظروف سلولزی تهیه شده از کاه برنج با پوشش دهی موم عسل
مهدی خوشدل؛ جعفر هاشمی؛ مجید ذبیح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

11 بررسی استفاده از دستگاه ماشین دوخت برگ در کیفیت توتون بارلی
علی اکبر برزگر؛ رضا طباطبایی؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (979.85 K)