ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
درجه بندی مرکبات با استفاده از نیروی گریز از مرکز و ثقل(34)
رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (317.85 K)
2
تاثیر شتاب و فرکانس ارتعاش بر لهیدگی میوۀ هلو در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
سحر زارعی؛ رضا طباطبائی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (555.31 K)
3
بررسی و مطالعه چگونگی افزایش ترک و کاهش راندمان برنج کمل در مدت زمان های مختل بعد از پروسه خشک کردن(601)
جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی؛ ناوتو شیمیزو؛ توشینیرو کیمورا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.54 K)
4
امکان سنجی استفاده از روش خازنی به منظور اندازه گیری رطوبت شلتوک رقم پژوهش
محمد طهماسبی؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (489.4 K)
5
طراحی و ساخت مینی تراکتور چند منظوره
ایمان مرزبان؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.84 K)
6
تولید ذرات نانویی قارچ کش توسط دستگاه مه پاش در محیط سردخانه و بررسی خواص مکانیکی میوه پرتقال
ابراهیم تقی نژاد کفشگری؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ جعفر هاشمی؛ آزاد عمرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.08 K)
7
تاثیر خسارات کیفی دانه حین عملیات برداشت در رطوبت های مختلف بر ضایعات روغن و انرژی طی فرآیند خشکاندن کلزا
زهراسادات هاشمی؛ محمد امین آسودار؛ جعفر هاشمی؛ عطاءاله سیادت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (188.12 K)
8
بررسی امکان استفاده از روش خازنی به منظور تعیین شدت جریان جرمی شلتوک
محمد طهماسبی؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (709.6 K)
9
تعیین و مقایسه ضریب انتشار حرارت گندم و ذرت با استفاده از روش دیکر سون
بهزاد صادقی؛ جعفر هاشمی؛ شیرین قطره سامانی؛ حسن یوسف نیا پاشا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (865.94 K)
10
بررسی میزان آبگریزی ظروف سلولزی تهیه شده از کاه برنج با پوشش دهی موم عسل
مهدی خوشدل؛ جعفر هاشمی؛ مجید ذبیح زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.14 MB)
11
بررسی استفاده از دستگاه ماشین دوخت برگ در کیفیت توتون بارلی
علی اکبر برزگر؛ رضا طباطبایی؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (979.85 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه