نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 طیف سنجی مرئی و مادون قرمز نزدیک برای تعیین حجم آب میوه انار
محمد جمالی فرد؛ سید مهدی نصیری؛ علی محمد شیرزادی فر؛ علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (870.43 K)

2 اثر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژی و پروتئین برنج نیم پخت شده
زهرا حمزوی؛ سید مهدی نصیری؛ داریوش زارع؛ محبوبه فضایلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.95 K)

3 بهینه سازی فرایند خشک کردن شلتوک در یک خشک کن بستر ارتعاشی مادون قرمز با بهره گیری از یک کنترلر PID
داریوش زارع؛ مجتبی نصرتی؛ سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (948.16 K)

4 اثر نیم پخت کردن بر مقاومت شکست دانه برنج
سید مهدی نصیری؛ علی محمد شیرزادی فر؛ جمیله شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693 K)

5 تاثیر مدت زمان بخاردهی و دمای هوای خشک کن بر نیروی شکست شلتوک نیم پخت (پاربویل) شده
ماندانا محفلی؛ فاطمه قنبری؛ سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.66 K)

6 تخمین گرانروی ظاهری مایعات غیر نیوتنی به کمک پردازش تصویر
سید مهدی نصیری؛ عادل بخشی پور؛ محمد مهدی حیدری؛ مریم برزگرمرودستی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.56 K)

7 طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیر خرما
محمد حسین رئوفت؛ سید مهدی نصیری؛ علی اشراقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.81 MB)

8 طراحی، ساخت و ارزیابی چرخ فلک بادی جدید برای کمباین غلات
سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.19 K)

9 انگیزه های توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در ایران و موانع موجود
سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.84 K)

10 طراحی، ساخت و ارزیابی مکانیزم هسته گیرخرما
سید حسین صدری؛ محمد حسین رئوفت؛ سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.01 K)

11 بهینه‌سازی‌فرایند نیم پخت‌کردن شلتوک‌با‌کمک‌امواج‌مایکروویو‌
سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ ناصر صفر رضوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.61 K)

12 اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده
سید مهدی نصیری؛ ناصر صفر رضوی زاده؛ مطهره عبدی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.94 K)

13 امکان سنجی با استفاده از جذب اشعه ایکس به عنوان یک روش غیر مخرب برای تعیین برخی از شاخص های کیفی میوه انار
فرهاد سلمانی زاده؛ سید مهدی نصیری؛ عبدالعباس جعفری؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.75 K)

14 تعیین سفتی بافت میوه کیوی با استفاده از روش غیر مخرب ضربه ای
شیددخت جوادی؛ سید مهدی نصیری؛ عبدالعباس جعفری؛ علیرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.31 K)