نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی امکان استفاده از امواج تراهرتز در کیفیت سنجی محصولا کشاورزی و صنایع غذایی
رضا شهبازی؛ محمد ابونجمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.34 K)

2 برداشت انتخابی خرمای رسیده توسط دستگاه ارتعاش دهنده با دامنه و بسامد قابل تغییر
محمد ابونجمی؛ محمد لغوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.88 K)

3 طراحی و ساخت یک سامانه به منظور بررسی عیوب جعبه دنده با کمک صدا
مهدی زمانی؛ محمد ابونجمی؛ رضا حسن بیگی؛ رمضان روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.42 K)

4 ارزیابی استفاده فراصوت قدرتی و پراکسید هیدروژن بر ماندگاری قارچ
مریم گنج دوست؛ محمد ابونجمی؛ حسین میرسعید قاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

5 تاثیر شکل هندسی بر روی بسامدهای طبیعی میوه سیب در مدلسازی اجزای محدود
زاهد فتحی زاده؛ محمد ابونجمی؛ رضا حسن بیگی؛ نوید یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (934.73 K)

6 پیشبینی طول دوره انبارمانی سیب زمینی با استفاده از پردازش سیگنال های صدا
رسول کریمی؛ محمد ابونجمی؛ رضا حسن بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

7 بررسی آلاینده های موتور تراکتور MF-399 با استفاده از ترکیب سوخت های دیزل و بیودیزل و بیواتانول
وحیده ایستان؛ سیدرضا حسن بیگی؛ برات قبادیان؛ محمد ابونجمی؛ ابوالفضل جوهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.79 K)

8 طبقه بندی سیب بر اساس عمر انبارمانی با ترکیب داده ها توسط شبکه عصبی مصنوعی
زاهد فتحی زاده؛ محمد ابونجمی؛ رضا حسن بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.71 K)

9 مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی؛ محمد ابونجمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.58 K)