ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
39
26
تخمین رطوبت لایههای محیط متخلخل در خشک کردن بستر ثابت به کمک شبکههای عصبی(591)
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوشتقاضا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (517.89 K)
27
بهینهسازیفرایند نیم پختکردن شلتوکباکمکامواجمایکروویو
سید مهدی نصیری، مطهره عبدی راد، ناصر صفر رضوی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (669.61 K)
28
تعیین برخی خواص فیزیکی و ثقلی شلتوک
ناصر فاضلی، عمار رفیعی، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (917.26 K)
29
خشک کن دوار خورشیدی شلتوک
مائده لیلایی، اکبر عرب حسینی، هیمن امیری، محمد حسین کیانمهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (816.13 K)
30
ارزیابی و مدلسازی پتانسیل گرمایش جهانی تولید شلتوک در استان فارس
محمدرضا رجبی، حسن صدرنیا، عباس روحانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (985.39 K)
31
بررسی و ارزیابی خواص فیزیکی شلتوک، گندم و گلرنگ
ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، محمد زارعین، محمدرضا بیگی ورزنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (866.09 K)
32
تعیین مدل رگرسیون ظرفیت انتقال و توان مورد نیاز یک نقاله مار پیچی در آزمایش با چند رقم شلتوک
عزت اله عسکری اصلی ارده، مسعود فاضلی یلسوئی، هادی محمد زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.04 K)
33
اثر خیساندن چند مرحله ای بر استحکام خمشی شلتوک نیم پخت شده
سید مهدی نصیری، ناصر صفر رضوی زاده، مطهره عبدی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (506.94 K)
34
تعیین انرژی مصرفی در سیستم های تبدیل شلتوک به برنج
محسن حیدری سلطان آبادی، اورنگ تاکی، اردشیر اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (491.62 K)
35
خوشه بندی ارقام تحت کشت شلتوک برنج در استان گلستان با تأکید بر روش تحلیل خوشه ای سلسله مراتبی
علیرضا طاهری راد، سیامک خیبری، امین نیکخواه، سید حسین پیمان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (791.32 K)
36
مقایسه تعداد روزهای کاری برداشت شلتوک به دو روش دستی و مکانیزه در شهرستان گرگان
ارمغان کوثری مقدم، علیرضا طاهری راد، محمد جواد خاکزاد رستمی، مهدی اسماعیل پور تروجنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.81 K)
37
مقایسه عملکرد فنی و اقتصادی دو نوع دستگاه جداساز شلتوک در استان فارس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (7.66 MB)
38
تاثیر روش کشت مستقیم برنج با استفاده از خطی دستی بر عملکرد برنج در مقایسه با روش نشاء کاری
ابوالفضل هدایتی پور، افشین ایوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.72 MB)
39
تاثیر رطوبت بر میزان سختی و درصد برنج سالم در رقم طارم محلی
ابوالفضل هدایتی پور، محمد هاشم رحمتی، منصور بهرامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.86 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2