کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر نوع محلول شستشو، دمای خشک کردن و انبارمانی بر سفتی بافت خرما
عیسی حزباوی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد مستعان؛ احمد بناکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.44 K)

2 ارزیابی استفاده فراصوت قدرتی و پراکسید هیدروژن بر ماندگاری قارچ
مریم گنج دوست؛ محمد ابونجمی؛ حسین میرسعید قاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

3 اثر سوربات پتاسیم و بنتونیت سدیم-کلسیم بر کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.53 K)

4 تأثیر انرژی ضربه و انبارمانی بر خواص مکانیکی پوست و گوشت سیبزمینی
صفورا نیک آرا؛ ابراهیم احمدی؛ علی علوی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

5 پیشبینی طول دوره انبارمانی سیب زمینی با استفاده از پردازش سیگنال های صدا
رسول کریمی؛ محمد ابونجمی؛ رضا حسن بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.51 MB)

6 بررسی اثر بسته بندی های مختلف بر روی تغییرات رنگ توت فرنگی با استفاده از بینایی ماشین
احسان فرتاش نعیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (725.72 K)

7 مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی
علی رحیمی؛ حسن صدرنیا؛ جواد رضائی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (482.46 K)

8 اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیت رس برکیفیت پس از برداشت انگور سرخ فخری
مریم ملاحسنی؛ حجت اله بداقی؛ حمید رضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (763.42 K)