کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تعیین تاثیر پارامترهای میوه و ماشین بر دقت دستگاه اتوماتیک جداساز گوجه فرنگی بر اساس رنگ
بهاره جمشیدی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (939.29 K)

2 کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
حبیبه نعلبندی؛ صادق سیدلو؛ جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.43 K)

3 بررسی خصوصیات خشک شدن لایه نازک ورقه های سیر در شرایط بستر سیال
کامران سالاری؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.02 K)

4 بررسی شرایط بهینه خشک کردن اسلایس لیمو
مریم شاه امیریان؛ ندا مفتون آزاد؛ امید رضا روستا پور؛ لادن جوکار؛ اکبر جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.92 K)

5 بررسی مقایسه ای تاثیر انواع روش های خشک کردن بر روی زمان خشک شدن، رنگ و بافت کشمش
هیوا صادقی؛ رضا علیمردانی؛ مجید خانعلی؛ شاهین رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (960.35 K)

6 اندازه گیری رنگ سیب زمینی شک شده به روش ماکروویو با استفاده از پردازش تصویر
احسان فرتاش نعیمی؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (704.69 K)

7 تاثیر شرایط خشک کردن روی خصوصیات کیفی رنگ ورقه های خشک شده سیب
حمید قاسم خانی؛ فرهاد خوشنام؛ محمدرضا کماندار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

8 ارزیابی و تشخیص رنگ برای تعیین شاخصهای رنگی *b*a*L به کمک دوربین و نرم افزار فوتوشاپ
شعبان قوامی جولندان؛ شایان حاجی نجف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

9 ضریب پخش رطوبت و رنگ برگه ی زردآلو
اسما عبدزاده؛ ابوالفضل آخوندزاده یامچی؛ مازیار فیض الله زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.71 K)

10 بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی
مصیب فعله کری؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.52 K)

11 مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ و انتقال حرارت در طی فرآیند سرخ کردن کدوخورشتی
فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)