ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
تعیین تاثیر پارامترهای میوه و ماشین بر دقت دستگاه اتوماتیک جداساز گوجه فرنگی بر اساس رنگ
بهاره جمشیدی، سعید مینایی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
939.29 K
2
کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو، جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
352.43 K
3
بررسی خصوصیات خشک شدن لایه نازک ورقه های سیر در شرایط بستر سیال
کامران سالاری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
277.02 K
4
بررسی شرایط بهینه خشک کردن اسلایس لیمو
مریم شاه امیریان، ندا مفتون آزاد، امید رضا روستا پور، لادن جوکار، اکبر جوکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
296.92 K
5
بررسی مقایسه ای تاثیر انواع روش های خشک کردن بر روی زمان خشک شدن، رنگ و بافت کشمش
هیوا صادقی، رضا علیمردانی، مجید خانعلی، شاهین رفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
960.35 K
6
اندازه گیری رنگ سیب زمینی شک شده به روش ماکروویو با استفاده از پردازش تصویر
احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
704.69 K
7
تاثیر شرایط خشک کردن روی خصوصیات کیفی رنگ ورقه های خشک شده سیب
حمید قاسم خانی، فرهاد خوشنام، محمدرضا کماندار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1 M
8
ارزیابی و تشخیص رنگ برای تعیین شاخصهای رنگی *b*a*L به کمک دوربین و نرم افزار فوتوشاپ
شعبان قوامی جولندان، شایان حاجی نجف
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.13 M
9
ضریب پخش رطوبت و رنگ برگه ی زردآلو
اسما عبدزاده، ابوالفضل آخوندزاده یامچی، مازیار فیض الله زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.71 K
10
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی
مصیب فعله کری، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
178.52 K
11
مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ و انتقال حرارت در طی فرآیند سرخ کردن کدوخورشتی
فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.43 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه