کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تعیین تاثیر پارامترهای میوه و ماشین بر دقت دستگاه اتوماتیک جداساز گوجه فرنگی بر اساس رنگ
بهاره جمشیدی، سعید مینایی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (939.29 K)

2 کاربرد خواص مهندسی تمشک ایرانی در فرآیند پس از برداشت
حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو، جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.43 K)

3 بررسی خصوصیات خشک شدن لایه نازک ورقه های سیر در شرایط بستر سیال
کامران سالاری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.02 K)

4 بررسی شرایط بهینه خشک کردن اسلایس لیمو
مریم شاه امیریان، ندا مفتون آزاد، امید رضا روستا پور، لادن جوکار، اکبر جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.92 K)

5 بررسی مقایسه ای تاثیر انواع روش های خشک کردن بر روی زمان خشک شدن، رنگ و بافت کشمش
هیوا صادقی، رضا علیمردانی، مجید خانعلی، شاهین رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (960.35 K)

6 اندازه گیری رنگ سیب زمینی شک شده به روش ماکروویو با استفاده از پردازش تصویر
احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (704.69 K)

7 تاثیر شرایط خشک کردن روی خصوصیات کیفی رنگ ورقه های خشک شده سیب
حمید قاسم خانی، فرهاد خوشنام، محمدرضا کماندار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

8 ارزیابی و تشخیص رنگ برای تعیین شاخصهای رنگی *b*a*L به کمک دوربین و نرم افزار فوتوشاپ
شعبان قوامی جولندان، شایان حاجی نجف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

9 ضریب پخش رطوبت و رنگ برگه ی زردآلو
اسما عبدزاده، ابوالفضل آخوندزاده یامچی، مازیار فیض الله زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.71 K)

10 بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی
مصیب فعله کری، رضا امیری چایجان، جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.52 K)

11 مدل سازی سینتیک تغییرات رنگ و انتقال حرارت در طی فرآیند سرخ کردن کدوخورشتی
فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)