کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 بررسی تغییر رنگ و میزان چروکیدگی ورقه های سیبزمینی خشک شده با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
نگار حافظی؛ محمدجواد شیخ داودی؛ مجید سجادیه؛ امیرحسین ارکیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.86 K)

2 پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.1 K)

3 سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو
معین زرین نژاد؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

4 بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی
میثم صفری؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

5 شبیه سازی چروکیدگی ورقه های هویج در خشک شدن با جریان همرفتی
نگار آفاقی سردرود؛ اسعد مدرس مطلق؛ سید صادق سیدلو؛ علی حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.67 MB)

6 پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان؛ محمد کاوه؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.99 K)

7 بررسی ضریب پخش موثر رطوبت و چروکیدگی مغز گردو، در خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی
محمد جعفری فر؛ رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (784.99 K)

8 پیش بینی محتوای رطوبتی شوید (Anethum graveolens)در خشک کن جریان هوای گرم به کمک بینایی ماشین
هاوین علی پناهی؛ ناصر بهروزی خزائی؛ کاوه ملازاده؛ حسین درویشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

9 مطالعه چروکیدگی برگه های سیب زمینی در طی خشک شدن در خشک کن لایه نازک
فضل الله اسکندری؛ محمد شکفته؛ یاسین حسین پور؛ ایوب امرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.59 K)

10 بهینه سازی فرآیند خشک کردن موسیر به روش سطح پاسخ در خشک کن بستر سیال
مصیب فعله کری؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.49 K)

11 بررسی برخی خصوصیات فیزیکی (رنگ و چروکیدگی) موسیر به روش خشک کردن مادون قرمز - جابجایی
مصیب فعله کری؛ رضا امیری چایجان؛ جعفر امیری پریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.52 K)