کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.31 K

2 ویژگی های فیزیکی و سفتی هلو رقم زعفرانی(58)
علی اسحق بیگی، مرضیه اردفروشان
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.25 K

3 کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی
رسول معمار دستجردی، سعید مینایی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

4 تاثیر شرایط بخاردهی بر خصوصیات بافت خمیر خرمای رقم استعمران
احمد مستعان، سینا لطیف التجار، فاطمه مدرسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 505.04 K

5 تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان، حسین حاجی آقا علیزاده، ابراهیم احمدی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

6 تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی(611)
صفورا یونجی، داوود قنبریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.74 K

7 تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری
صفورا یونجی، داود قنبریان، علی فرهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 214.13 K

8 بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی
عاطفه فضایلی، سعادت کامگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

9 استفاده از پاسخ ارتعاشی هندوانه به منظور تعیین سفتی بافت داخلی آن
روزبه عباس زاده، علی رجبی پور، مجتبی دلشاد، محمد محجوب، حجت احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 296.2 K

10 تاثیر سرعت بارگذاری و قطر پراب بر مقادیر آزمون پانچ میوه سیب
فرهاد خوشنام، حمید قاسم خانی، محمدرضا کماندار
مشاهده مقاله اصل مقاله 779.46 K

11 دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی
زهرا اویسی، سعید مینایی، شاهین رفیعی، افشین ایوانی، علی محمد برقعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 210.02 K