ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
نرگس سعادتی شرفه، ولی رسولی شربیانی، ابراهیم تقی نژاد، عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
441.31 K
2
ویژگی های فیزیکی و سفتی هلو رقم زعفرانی(58)
علی اسحق بیگی، مرضیه اردفروشان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.25 K
3
کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی
رسول معمار دستجردی، سعید مینایی، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.15 M
4
تاثیر شرایط بخاردهی بر خصوصیات بافت خمیر خرمای رقم استعمران
احمد مستعان، سینا لطیف التجار، فاطمه مدرسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
505.04 K
5
تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان، حسین حاجی آقا علیزاده، ابراهیم احمدی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
6
تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی(611)
صفورا یونجی، داوود قنبریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.74 K
7
تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری
صفورا یونجی، داود قنبریان، علی فرهادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
214.13 K
8
بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی
عاطفه فضایلی، سعادت کامگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
9
استفاده از پاسخ ارتعاشی هندوانه به منظور تعیین سفتی بافت داخلی آن
روزبه عباس زاده، علی رجبی پور، مجتبی دلشاد، محمد محجوب، حجت احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
296.2 K
10
تاثیر سرعت بارگذاری و قطر پراب بر مقادیر آزمون پانچ میوه سیب
فرهاد خوشنام، حمید قاسم خانی، محمدرضا کماندار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
779.46 K
11
دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی
زهرا اویسی، سعید مینایی، شاهین رفیعی، افشین ایوانی، علی محمد برقعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.02 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه