ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
نرگس سعادتی شرفه؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.31 K)
2
ویژگی های فیزیکی و سفتی هلو رقم زعفرانی(58)
علی اسحق بیگی؛ مرضیه اردفروشان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.25 K)
3
کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی
رسول معمار دستجردی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
4
تاثیر شرایط بخاردهی بر خصوصیات بافت خمیر خرمای رقم استعمران
احمد مستعان؛ سینا لطیف التجار؛ فاطمه مدرسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (505.04 K)
5
تغییرات خواص شیمیایی و مکانیکی آلو سانتاروزا طی مراحل رسیدن
فرزانه شکاری شیشوان؛ حسین حاجی آقا علیزاده؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
6
تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی(611)
صفورا یونجی؛ داوود قنبریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.74 K)
7
تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری
صفورا یونجی؛ داود قنبریان؛ علی فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (214.13 K)
8
بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی
عاطفه فضایلی؛ سعادت کامگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
9
استفاده از پاسخ ارتعاشی هندوانه به منظور تعیین سفتی بافت داخلی آن
روزبه عباس زاده؛ علی رجبی پور؛ مجتبی دلشاد؛ محمد محجوب؛ حجت احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (296.2 K)
10
تاثیر سرعت بارگذاری و قطر پراب بر مقادیر آزمون پانچ میوه سیب
فرهاد خوشنام؛ حمید قاسم خانی؛ محمدرضا کماندار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (779.46 K)
11
دستیابی به سفتی میوه گلابی با استفاده از آنالیز طیف ارتعاشی
زهرا اویسی؛ سعید مینایی؛ شاهین رفیعی؛ افشین ایوانی؛ علی محمد برقعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (210.02 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه