کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی مدل خشک‌کردن ورقه‌های نازک کیوی (رقم هایوارد) در خشک‌کن لایه‌لازک(485)
علی محمدی؛ شاهین رفیعی؛ علیرضا کیهانی؛ زهرا امام جمعه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.8 K)

2 تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش روش ماکروویو
ندا تجری؛ محسن آزاد بخت؛ علی اصغری؛ محمد هاشم رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 اثر پیش تیمار فراصوت بر ساختار و بافت میوه های موز، کیوی و توت فرنگی
غزل مهراد؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد حجتی؛ شعبان قوامی جولندان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.3 K)

4 تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فراصوت
نسترن جمشیدی؛ عادل حسین پور؛ حسن ذکی دیزجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

5 بکارگیری روش غیرمخرب ضربه سقوط آزاد در تخمین سفتی میوه کیوی با استفاده از الگوریتم PCA-ANN
بهنام پورخاک خسروشاهی؛ احمد میره ای؛ مرتضی صادقی؛ عباس همت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.28 K)

6 بررسی ویژگی های دی الکتریک و خواص کیفی میوه کیوی در دوره انبارمانی
عاطفه فضایلی؛ سعادت کامگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

7 ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی کیوی در خشک کردن با هوای داغ(487)
علی محمدی؛ شاهین رفیعی؛ علیرضا کیهانی؛ زهرا امام جمعه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.78 K)

8 اثر فرآیند آبگیری اسمزی بر منحنی همدمای دفع رطوبت و دمای گذار شیشه ای میوه کیوی
مرتضی صادقی؛ میناالسادات برگ گل؛ سید احمد میره ای؛ میلاد فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (882.18 K)

9 مدل سازی رگرسیونی خواص فیزیکوشیمیاییمیوه کیوی بسته بندی شده با فیلم های فعال نانوکامپوزیتی در طی کار
حسین میرزایی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ علی سلیمی؛ محسن برزگز بفروئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.18 K)