کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

2 طراحی سیستم نورپردازی مناسب برای مواد غذایی نیمه شفاف با استفاده از توصیف گرهای ماتریس هم-وقوعی
سهامه شفیعی؛ سعید مینایی؛ نصرالله مقدم چرکری؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری؛ رحیم ابراهیمی؛ مرضیه سیحون؛ ابراهیم احمدی؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.02 K)

4 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K)

5 مروری بر تولید و کاربرد پلاسمای سرد در کشاورزی
محسن فریدونی؛ حسین حاجی آقاعلیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

6 مروری بر کاربرد ماشین بینایی، بینی الکتریکی و زبان الکتریکی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
ناصر فاضلی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ حافظ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (776.56 K)

7 ارائه روش احرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی(کد مقاله 435)
جلال برادران مطیع؛ محسن شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

8 تعیین برخی خواص مکانیکی 9 رقم دانه گلرنگ
مهدی کسرایی؛ مصطفی بی آبادی؛ عارف نور محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (860.34 K)

9 کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی
سپیده کیانی قلعه سرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (608.99 K)

10 ‏پیشرفت های ‏اخیر ‏در‏ تشخیص ‏تنش ‏آبی‏ محصولات ‏
فائزه بهزادی پور؛ محمود قاسمی نژاد رائینی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مرتضی تاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

11 اصول سیستم های تولید، اعمال و کنترل ازن پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علی اسدی الموتی؛ رضا صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

12 مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی؛ محمد ابونجمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.58 K)