کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر، محمد حسین عباسپور فرد، ناصر شاه طهماسبی، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M

2 طراحی سیستم نورپردازی مناسب برای مواد غذایی نیمه شفاف با استفاده از توصیف گرهای ماتریس هم-وقوعی
سهامه شفیعی، سعید مینایی، نصرالله مقدم چرکری، محسن برزگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M

3 پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 515.02 K

4 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 495.3 K

5 مروری بر تولید و کاربرد پلاسمای سرد در کشاورزی
محسن فریدونی، حسین حاجی آقاعلیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

6 مروری بر کاربرد ماشین بینایی، بینی الکتریکی و زبان الکتریکی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، حافظ جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 776.56 K

7 ارائه روش احرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی(کد مقاله 435)
جلال برادران مطیع، محسن شاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

8 تعیین برخی خواص مکانیکی 9 رقم دانه گلرنگ
مهدی کسرایی، مصطفی بی آبادی، عارف نور محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 860.34 K

9 کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی
سپیده کیانی قلعه سرد
مشاهده مقاله اصل مقاله 608.99 K

10 ‏پیشرفت های ‏اخیر ‏در‏ تشخیص ‏تنش ‏آبی‏ محصولات ‏
فائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدی زاده، مرتضی تاکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

11 اصول سیستم های تولید، اعمال و کنترل ازن پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مرضیه قربانی، محمد حسین کیانمهر، اکبر عرب حسینی، احسان سرلکی، علی اسدی الموتی، رضا صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

12 مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی، محمد ابونجمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 760.58 K