ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
2
طراحی سیستم نورپردازی مناسب برای مواد غذایی نیمه شفاف با استفاده از توصیف گرهای ماتریس هم-وقوعی
سهامه شفیعی؛ سعید مینایی؛ نصرالله مقدم چرکری؛ محسن برزگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
3
پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری؛ رحیم ابراهیمی؛ مرضیه سیحون؛ ابراهیم احمدی؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (515.02 K)
4
مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (495.3 K)
5
مروری بر تولید و کاربرد پلاسمای سرد در کشاورزی
محسن فریدونی؛ حسین حاجی آقاعلیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
6
مروری بر کاربرد ماشین بینایی، بینی الکتریکی و زبان الکتریکی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
ناصر فاضلی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ حافظ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (776.56 K)
7
ارائه روش احرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی(کد مقاله 435)
جلال برادران مطیع؛ محسن شاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
8
تعیین برخی خواص مکانیکی 9 رقم دانه گلرنگ
مهدی کسرایی؛ مصطفی بی آبادی؛ عارف نور محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (860.34 K)
9
کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی
سپیده کیانی قلعه سرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (608.99 K)
10
پیشرفت های اخیر در تشخیص تنش آبی محصولات
فائزه بهزادی پور؛ محمود قاسمی نژاد رائینی؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مرتضی تاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
11
اصول سیستم های تولید، اعمال و کنترل ازن پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علی اسدی الموتی؛ رضا صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
12
مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی؛ محمد ابونجمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (760.58 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه