ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر، محمد حسین عباسپور فرد، ناصر شاه طهماسبی، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
2
طراحی سیستم نورپردازی مناسب برای مواد غذایی نیمه شفاف با استفاده از توصیف گرهای ماتریس هم-وقوعی
سهامه شفیعی، سعید مینایی، نصرالله مقدم چرکری، محسن برزگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.02 MB)
3
پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (515.02 K)
4
مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (495.3 K)
5
مروری بر تولید و کاربرد پلاسمای سرد در کشاورزی
محسن فریدونی، حسین حاجی آقاعلیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
6
مروری بر کاربرد ماشین بینایی، بینی الکتریکی و زبان الکتریکی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، حافظ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (776.56 K)
7
ارائه روش احرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی(کد مقاله 435)
جلال برادران مطیع، محسن شاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
8
تعیین برخی خواص مکانیکی 9 رقم دانه گلرنگ
مهدی کسرایی، مصطفی بی آبادی، عارف نور محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (860.34 K)
9
کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی
سپیده کیانی قلعه سرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (608.99 K)
10
پیشرفت های اخیر در تشخیص تنش آبی محصولات
فائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدی زاده، مرتضی تاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
11
اصول سیستم های تولید، اعمال و کنترل ازن پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مرضیه قربانی، محمد حسین کیانمهر، اکبر عرب حسینی، احسان سرلکی، علی اسدی الموتی، رضا صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
12
مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی، محمد ابونجمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (760.58 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه