کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر، محمد حسین عباسپور فرد، ناصر شاه طهماسبی، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

2 طراحی سیستم نورپردازی مناسب برای مواد غذایی نیمه شفاف با استفاده از توصیف گرهای ماتریس هم-وقوعی
سهامه شفیعی، سعید مینایی، نصرالله مقدم چرکری، محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 پرتو دهی: فن آوری نو ظهور در کنترل کیفیت مواد غذایی
آیت محمد رزداری، رحیم ابراهیمی، مرضیه سیحون، ابراهیم احمدی، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.02 K)

4 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K)

5 مروری بر تولید و کاربرد پلاسمای سرد در کشاورزی
محسن فریدونی، حسین حاجی آقاعلیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

6 مروری بر کاربرد ماشین بینایی، بینی الکتریکی و زبان الکتریکی و ارزیابی کیفیت مواد غذایی و محصولات کشاورزی
ناصر فاضلی، محمد هادی خوش تقاضا، حافظ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (776.56 K)

7 ارائه روش احرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی(کد مقاله 435)
جلال برادران مطیع، محسن شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

8 تعیین برخی خواص مکانیکی 9 رقم دانه گلرنگ
مهدی کسرایی، مصطفی بی آبادی، عارف نور محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (860.34 K)

9 کاربرد پوششهای خوراکی در مواد غذایی
سپیده کیانی قلعه سرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (608.99 K)

10 ‏پیشرفت های ‏اخیر ‏در‏ تشخیص ‏تنش ‏آبی‏ محصولات ‏
فائزه بهزادی پور، محمود قاسمی نژاد رائینی، سامان آبدانان مهدی زاده، مرتضی تاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

11 اصول سیستم های تولید، اعمال و کنترل ازن پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
مرضیه قربانی، محمد حسین کیانمهر، اکبر عرب حسینی، احسان سرلکی، علی اسدی الموتی، رضا صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

12 مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی، محمد ابونجمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.58 K)