نویسنده =
تعداد مقالات: 33

-1774 کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی محتوای رطوبتی در طی فرآیند خشک کردن انگور (548)
ناصر بهروزی خزاعی، تیمور توکلی، رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.68 K

-1773 پیش‌بینی متغیرهای کیفی، انرژی و سینتیک خشک‌شدن شلتوک در شرایط بستر سیال به کمک شبکه های پس انتشار(588)
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 417.76 K

-1772 بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامبن ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کن های فریز درایر و هوای داغ
مازیار روشن مقدم، رضا امیری چایجان، ناهید عقیلی ناطق
مشاهده مقاله اصل مقاله 630.33 K

-1771 ارزیابی عملکرد یک خشک کن کنترل آتمسفر و مقایسه آن با سیستم نرمال
حامد همایونفر، رضا امیری چایجان، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.53 M

-1770 پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.1 K

-1769 بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله اصل مقاله 537.91 K

-1768 تعیین شرایط بهینه فندق خشک شده به روش مادون قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ
مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 716.61 K

-1767 سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو
معین زرین نژاد، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M

-1766 بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

-1765 خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو - پیوسته نیمه صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-1764 بهینه سازی چرکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال مادون قرمز با پیش تیمار میکروویو با روش سطح پاسخ
معین زرین نژاد، مریم احمدی، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

-1763 ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار میکروویو
مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 549.89 K

-1762 بررسی ارتباط یکنواختی خشک بررسی ارتباط یکنواختی خشکشدن و تلفات شلتوک در شرایط بسترهای ثابت، حداقل سیال سازی وسیال کامل غیرپیوستهm
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 903.47 K

-1761 سینتیک خشک کردن میوه بنه در خشک کن جریان پیوسته نیمه صنعتی
ساسان خیاطی، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 6.27 M

-1760 پیش بینی رفتار شناور شدن محصولات دانه ای به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
رضا امیری چایجان، حسین پیمان، جمیل ملایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.76 K

-1759 بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن 4توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی
حسین پیمان، مصطفی صالحی فر، رضا امیری چایجان، فاطمه رحیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 254.11 K

-1758 مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه، فاروق شریفیان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 741.94 K

-1757 پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 750.99 K

-1756 بررسی ضریب پخش موثر رطوبت و چروکیدگی مغز گردو، در خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی
محمد جعفری فر، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 784.99 K

-1755 بررسی راندمان حرارتی فرایند خشک کردن شلتوک در شرایط بستر ثابت ، نیمه سیال و سیال کامل
مرتضی صادقی، محمد هادی خوش تقاضا، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 51.02 K

-1754 بررسی خصوصیات سیال شدن محصولان دانه ای
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 51.1 K

-1753 بهینه سازی همزمان ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه فرنگی به شیوه خلائی- مادون قرمز
منوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، علی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.49 M

-1752 بررسی خصوصیات خشک شدن لایه نازک ورقه های سیر در شرایط بستر سیال
کامران سالاری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.02 K

-1751 تخمین رطوبت لایه‌های محیط متخلخل در خشک کردن بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی(591)
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش‌تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 517.89 K

-1750 ارزیابی تغییرات رنگ شلتوک رقم فجر درطول فرآیند خشک کردن با خشک کن بستر سیال با استفاده از تکنیک ماشین بینایی
ایمان گلپور، جعفر امیری پریان، رضا امیری چایجان، جواد خزایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 941.92 K