نویسنده =
تعداد مقالات: 33

-1974 کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی محتوای رطوبتی در طی فرآیند خشک کردن انگور (548)
ناصر بهروزی خزاعی، تیمور توکلی، رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.68 K

-1973 پیش‌بینی متغیرهای کیفی، انرژی و سینتیک خشک‌شدن شلتوک در شرایط بستر سیال به کمک شبکه های پس انتشار(588)
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 417.76 K

-1972 بررسی و مقایسه تغییرات رایحه، رنگ و ویتامبن ث برگه های خشک شده پرتقال در خشک کن های فریز درایر و هوای داغ
مازیار روشن مقدم، رضا امیری چایجان، ناهید عقیلی ناطق
مشاهده مقاله اصل مقاله 630.33 K

-1971 ارزیابی عملکرد یک خشک کن کنترل آتمسفر و مقایسه آن با سیستم نرمال
حامد همایونفر، رضا امیری چایجان، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.53 M

-1970 پیش بینی برخی خصوصیات فیزیکی (چروکیدگی و رنگ) و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن بسترسیال به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.1 K

-1969 بررسی خصوصیات خشک شدن توت سفید با استفاده از خشک کن مادون قرمز - جابجایی
محمد کاوه، رضا امیری چایجان، ساسان خیاطی
مشاهده مقاله اصل مقاله 537.91 K

-1968 تعیین شرایط بهینه فندق خشک شده به روش مادون قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ
مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 716.61 K

-1967 سینتیک خشک کردن و بهینه سازی چروکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال به کمک میکروویو
معین زرین نژاد، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M

-1966 بهینه سازی فرآیند خشک کردن بادام به روش سطح پاسخ در خشک کن میکروویو-خلائی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

-1965 خشک کردن بادام در خشک کن میکروویو - پیوسته نیمه صنعتی
میثم صفری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-1964 بهینه سازی چرکیدگی پسته در خشک کن بستر سیال مادون قرمز با پیش تیمار میکروویو با روش سطح پاسخ
معین زرین نژاد، مریم احمدی، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

-1963 ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی مغز فندق در خشک کن مادون قرمز با پیش تیمار میکروویو
مریم احمدی قویدلان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 549.89 K

-1962 بررسی ارتباط یکنواختی خشک بررسی ارتباط یکنواختی خشکشدن و تلفات شلتوک در شرایط بسترهای ثابت، حداقل سیال سازی وسیال کامل غیرپیوستهm
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 903.47 K

-1961 سینتیک خشک کردن میوه بنه در خشک کن جریان پیوسته نیمه صنعتی
ساسان خیاطی، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 6.27 M

-1960 پیش بینی رفتار شناور شدن محصولات دانه ای به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
رضا امیری چایجان، حسین پیمان، جمیل ملایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.76 K

-1959 بررسی کیفیت سفید کردن برنج با سفید کن 4توری و مقایسه آن با سفید کن آزمایشگاهی
حسین پیمان، مصطفی صالحی فر، رضا امیری چایجان، فاطمه رحیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 254.11 K

-1958 مطالعه خصوصیات خشک شدن بادمجان با استفاده از خشک کن ترکیبی مایکروویو - جریان هوای گرم
محمد کاوه، فاروق شریفیان، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 741.94 K

-1957 پیشبینی برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشک کردن با خشک کن ترکیبی فروسرخ - حرارتی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی
فاروق شریفیان، محمد کاوه، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 750.99 K

-1956 بررسی ضریب پخش موثر رطوبت و چروکیدگی مغز گردو، در خشک کن میکروویو- پیوسته نیمه صنعتی
محمد جعفری فر، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 784.99 K

-1955 بررسی راندمان حرارتی فرایند خشک کردن شلتوک در شرایط بستر ثابت ، نیمه سیال و سیال کامل
مرتضی صادقی، محمد هادی خوش تقاضا، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 51.02 K

-1954 بررسی خصوصیات سیال شدن محصولان دانه ای
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 51.1 K

-1953 بهینه سازی همزمان ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و حرارتی در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه فرنگی به شیوه خلائی- مادون قرمز
منوچهر رشیدی، رضا امیری چایجان، علی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.49 M

-1952 بررسی خصوصیات خشک شدن لایه نازک ورقه های سیر در شرایط بستر سیال
کامران سالاری، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله اصل مقاله 277.02 K

-1951 تخمین رطوبت لایه‌های محیط متخلخل در خشک کردن بستر ثابت به کمک شبکه‌های عصبی(591)
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش‌تقاضا
مشاهده مقاله اصل مقاله 517.89 K

-1950 ارزیابی تغییرات رنگ شلتوک رقم فجر درطول فرآیند خشک کردن با خشک کن بستر سیال با استفاده از تکنیک ماشین بینایی
ایمان گلپور، جعفر امیری پریان، رضا امیری چایجان، جواد خزایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 941.92 K