نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 بررسی خشک کن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ بر خواص ترمودینامیکی (مطالعه موردی : گیاه دارویی ترخون)
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه؛ حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (672.27 K)

2 پیش بینی مواد جامد قابل حل و اسیدیته قابل تیتر میوه گلابی با استفاده طیف سنجی فروسرخ نزدیک
نرگس سعادتی شرفه؛ ولی رسولی شربانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

3 بررسی خواص کیفی و مکانیکی (سفتی) میوه گلابی طی دوره انبارداری و در شرایط دمایی انبارداری متفاوت
نرگس سعادتی شرفه؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ عبدالمجید معین فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.31 K)

4 بررسی تجزیه و تحلیل مصرف انرژی تولید گندم آبی با استفاده از رویکردتحلیل پوششی داده ها، مطالعه موردی: شهرستان اهواز، استان خوزستان
عباس حمودی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1006.51 K)

5 اندازه گیری هدایت الکتریکی طی غوطه وری فرآیند نیم جوش کردن شلتوک به روش گرمایش اهمی
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ سعید مینایی؛ عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.95 K)

6 بررسی انواع خشک کن های بستر سیال و روش های حرارتی
محسن ناصری؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

7 سامانه اندازه گیری بی درنگ هدایت الکتریکی برای پیش بینی آنلاین مقدار ژلاتینه شدن نشاسته برنج
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ سعید مینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (887.5 K)

8 مروری بر روش های کنترل هدفمند علف های هرز
ولی رسولی شربیانی؛ رضا رسول زاده؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (853.48 K)

9 ارزیابی انرژی مصرفی در مزارع آفتابگردان روغنی (مطالعه موردی: شهرستان خوی)
حسین لطفعلی نژاد؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.88 K)

10 مدلسازی مصرف انرژی در تولید محصول آفتابگردان روغنی شهرستان خوی با استفاده از سامانه استنتاج فازی - عصبی تطبیقی ( ANFIS)
حسین لطفعلی نژاد؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (838.77 K)

11 تاثیر دمای هوای و زمان بخار دهی بر ضریب پخش رطوبت موثر، انرژی فعالسازی و انرژی مصرفی ویژه گندم نیم جوش
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (838.6 K)

12 پیش بینی محتوای رطوبتی گندم نیم جوش با استفاده از شبکه عصبی و انفیس
ابراهیم تقی نژاد؛ محمد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (941.4 K)

13 مروری بر ترکیبات مختلف اسانس خانواده نعناع
سعید آتشبار؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

14 مروری بر استفاده از فناوری ماشین بویایی در طبقه بندی گیاهان دارویی
سعید آتشبار؛ ولی رسولی شریبانی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

15 کاربرد پردازش تصویر در تشخیص ارقام مختلف، درجه‌بندی و جداسازی محصولات کشاورزی
رضا اصغری؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (635.87 K)

16 مقایسه روش پردازش تصویر و سایر روش‌های موجود برای درجه‌بندی و جداسازی محصولات کشاورزی
رضا اصغری؛ ولی رسولی شربیانی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (707.35 K)

17 بررسی انرژی مصرفی، سینیتیک و تغییرات رنگ لایه های سیب در خشک کن ماکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی
معصومه علیزاده؛ علی متولی؛ سید جعفر هاشمی؛ ابراهیم تقی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (672.96 K)