ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
39
-124
پیشبینی متغیرهای کیفی، انرژی و سینتیک خشکشدن شلتوک در شرایط بستر سیال به کمک شبکه های پس انتشار(588)
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (417.76 K)
-123
تعیین ضریب اصطکاک دینامیکی دانه شلتوت بر روی سطوح مختلف(387)
عزت اله عسکری اصلی ارده، یوسف عباسپور گیلانده، سمانه شجاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (454.55 K)
-122
به سازی عملکرد دستگاه پوستکن غلتک لاستیکی شلتوک با به کارگیری سامانه تنظیم خودکار
سعید مینایی، محمد شاکر، محمدهادی خوش تقاضا، احمد بناکار، عبدالعباس جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (804.44 K)
-121
ارتباط توان مورد نیاز و ظرفیت یک نقاله پیچی با سرعت دورانی محور مارپیچ و زاویه تمایل نقاله درآزمایش با چند رقم شلتوک
عزت اله عسکری اصلی ارده، یوسف عباسپور گیلانده، سهیلا یاوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (936.58 K)
-120
شبیه سازی فرایند خشک شدن شلتوک در یک خشک کن آزمایشگاهی سترسیال-فراصوت به کمک دینامیک سیالات محاسباتی
داریوش زارع، امیر احمد طیبی خرمی، عطاالله ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
-119
بهینه سازی فرایند خشک کردن شلتوک در یک خشک کن بستر ارتعاشی مادون قرمز با بهره گیری از یک کنترلر PID
داریوش زارع، مجتبی نصرتی، سید مهدی نصیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (948.16 K)
-118
اندازه گیری برخی خواص فیزیکی ارقام پر محصول برنج استان مازندران(246)
ابوالفضل هدایتی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (198.07 K)
-117
طراحی و ساخت خشک کن بستر سیال - فراصوت
امیر محمد جعفری، داریوش زارع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (606.76 K)
-116
بهینه سازی وارزیابی خشک کن نیمه پیوسته خورشیدی شلتوک
داریوش زارع، علی زمردیان، حمی قاسم خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (830.4 K)
-115
امکان سنجی استفاده از روش خازنی به منظور اندازه گیری رطوبت شلتوک رقم پژوهش
محمد طهماسبی، رضا طباطبایی کلور، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (489.4 K)
-114
بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان
سهیلا یاوری، عزت اله عسکری اصلی ارده، صدیقه شکر بیگی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.37 MB)
-113
بهسازی فرآیند تبدیل شلتوک ارقام آمل-3و چمپای خوزستان به برنج سفید
غلامرضا رابط، هوشنگ بهرامی، محمد جواد شیخ داودی، محمد شاکر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (632.99 K)
-112
راهکارهایی اجرایی به منظور بهینه سازی کارگاه های شالیکوبی برنج
حمیدرضا گازر، افشین ایوانی، کیهان شرافتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.83 K)
-111
بررسی اثر اختلاف سرعت غلتک های پوست کن غلتکی لاستیکی و رطوبت شلتوک بر شاخص پوست کنی
سعید فیروزی، محمدرضا علیزاده، بابک صلواتیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.53 K)
-110
مدل سازی فرآیند خشک شدن بسترسیال ناپیوسته شلتوک با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
مجید خانعلی، عسگر خاکپور گیگلو، شاهین رفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (531.71 K)
-109
استفاده از روش جمع آثار به منظور بررسی سینتیک خشک شدن بستر سیالی شلتوک
مجید خانعلی، زهرا خسرو بیگی، شاهین رفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (897.85 K)
-108
اندازه گیری هدایت الکتریکی طی غوطه وری فرآیند نیم جوش کردن شلتوک به روش گرمایش اهمی
ابراهیم تقی نژاد، محمد هادی خوش تقاضا، سعید مینایی، عاصفه لطیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (464.95 K)
-107
بررسی امکان استفاده از روش خازنی به منظور تعیین شدت جریان جرمی شلتوک
محمد طهماسبی، رضا طباطبایی کلور، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (709.6 K)
-106
اثر محل قرارگیری شلتوک در مخزن روی ضایعات برنج توسط ماشین سفیدکن
شاهین رفیعی، سید احمد طباطبائی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (57.94 K)
-105
تحلیلی بر عملکرد خشک کن های موجود در شالیکوبی های استان های شمال کشور
حمیدرضا گازر، محمدرضا علیزاده، محمد یونسی الموتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (522.1 K)
-104
طراحی و ساخت دستگاه کنترل خودکار خشک کن شلتوک
مهرداد خوشحال، سعید مینائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (50 K)
-103
بررسی راندمان حرارتی فرایند خشک کردن شلتوک در شرایط بستر ثابت ، نیمه سیال و سیال کامل
مرتضی صادقی، محمد هادی خوش تقاضا، رضا امیری چایجان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (51.02 K)
-102
بررسی خصوصیات سیال شدن محصولان دانه ای
رضا امیری چایجان، محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (51.1 K)
-101
اصلاح عملکرد دستگاه پوست کن شلتوک با بکارگیری سامانه های کنترل خودکار و ماشین بینایی
محمد شاکر، سعید مینایی، محمد هادی خوش تقاضا، احمد بناکار، عبدالعباس جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (845.99 K)
-100
ارزیابی فنی و اقتصادی خطی کار استوانه ای برنج و مقایسه آن با روش های رایج
افشین ایوانی، محمود صفری، ابوالفضل هدایتی پور -، جعفر حبیبی اصل، هومن شریف نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (250.29 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2