کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی محتوای رطوبتی در طی فرآیند خشک کردن انگور (548)
ناصر بهروزی خزاعی؛ تیمور توکلی؛ رضا امیری چایجان؛ محمد هادی خوش تقاضا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.68 K)

2 مدلسازی فرآیند برش خاک در تیلر دوار با استفاده از روش اجزا محدود (498)
احسان الهی فرد؛ محمدرضا حجتی؛ ناصر علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (437.39 K)

3 توسعة مدل پیشبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشک کردن با استفاده از شبکة عصبی مصنوعی
علیرضا شایگانی سلطان پور؛ عبداالله گل محمدی؛ فرناز فرهپور؛ اکبر عباسی کوکجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.98 K)

4 پیش بینی محتوای رطوبتی خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی پس انتشار
ابراهیم فیاضی؛ محمد کاظمی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ حامد امیرنجات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (964.02 K)

5 امکان سنجی استفاده از روش خازنی به منظور اندازه گیری رطوبت شلتوک رقم پژوهش
محمد طهماسبی؛ رضا طباطبایی کلور؛ جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.4 K)

6 کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی محتوای رطوبتی در طی فرآیند خشک کردن ذرت دانه ای
زهرا نورقدمی؛ محمد جواد شیخ داوودی؛ محمداسماعیل خراسانی فردوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (717.94 K)

7 ویژگی های خمشی و برشی شاخه درخت انگور و زیتون
محمد علی ابراهیمی؛ سلمان حبیبی؛ سعید محتسبی؛ علی رجبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.39 K)

8 خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان رقم دانه ریز مشهدی(452)
صاحبه جعفری؛ جواد خزائی؛ اکبر عرب محمد حسینی؛ جعفر مساح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.96 K)

9 تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی
علیرضا یوسفی؛ مهدی مرادی؛ وحید اسدی مبارکی؛ مهدی نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.88 K)

10 بررسی ویژگی های برشی و خمشی شاخه گل رز و بادام
سلمان حبیبی گودرزی؛ شاهین رفیعی؛ امین نصیری؛ علی جعفری؛ علی رجبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (571.26 K)

11 بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته
پوریا صبوری؛ عبدالله گل محمدی؛ ترحم مصری گندشمین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.51 K)

12 مدل سازی ریاضی سینیتیک خشک شدن گیاه نعناع فلفلی (L piperita mentha)
نگین حاجی ویسه؛ ناصر بهروزی خزایی؛ هادی صمیمی اخیجهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

13 بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم پسته
پوریا صبوری؛ عبدالله گل محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (161.33 K)