کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 پیشبینی سفتی میوه هلو با استفاده از سامانه تصویربرداری پسپراکنش نور لیزر
سینا احمدخانی؛ اصغر محمودی؛ کاوه ملازاده؛ حسین غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (557.4 K)

2 برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی پس از برداشت زردآلو(رقم تبریزه)(623)
حمزه فتح اله زاده؛ حسین مبلی؛ حجت احمدی؛ علی عادلخانی؛ انسیه سراج؛ حمید خالقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.41 K)

3 بررسی پدیده آردی شدن در میوه سیب رقم رد دلیشس از طریق تکنیک بایواسپکل
آرمان عارفی؛ پرویز احمدی مقدم؛ کاوه ملازاده؛ علی حسن پور؛ اسعد مدرس مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (512.07 K)

4 بررسی و مقایسه کمی انواع روش های درجه بندی ابعادی میوه و سبزی
پوریا نعیمی؛ یونس بیات؛ آرش خرم؛ مصطفی طوفانی؛ سید محمد سبحان نبوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (804.6 K)

5 بررسی اثر موقعیت و انرژی ضربه بر روی مساحت لهیدگی سیب با استفاده از تکنیک پردازش تصاویر دیجیتال
امید دوستی ایرانی؛ محمود رضا گلزاریان؛ محمدحسین آق خانی؛ حسن صدرنیا؛ رشید محمدی دینانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.83 K)

6 بررسی تاثیر پرتوتابی با اشعه گاما روی افزایش طول دوره ی انبارمانی توت فرنگی
فخرالدین اسعدی؛ صادق سیدلو؛ هادی پیغمبردوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.61 MB)

7 تاثیرآسکوربیک اسید ، دما و زمان برکیفیت پس ازبرداشت دانه های انار
سمیه تخم کار؛ حامد کاوه؛ سید سعید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (624.12 K)

8 تأثیر جت پلاسمای سرد بر عمر ماندگاری و ویژگی های کیفی توت فرنگی
مریم احمدنیا؛ مرتضی صادقی؛ روزبه عباس زاده؛ حمیدرضا قمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (755.12 K)

9 مروری بر کاربرد تیمارهای مختلف پس از برداشت میوه انار به منظور افزایش عمر انبارمانی
علی رحیمی؛ حسن صدرنیا؛ جواد رضائی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (482.46 K)

10 بررسی اثر دو نوع فیلم بسته بندی پلی اتیلن بر ماندگاری برش های تازه خربزه خاتونی
مریم عباسی وصالیان؛ حجت اله بداقی؛ حسن قربانی قوژدی؛ اسماعیل باباخانزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.58 K)