ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
19
1
مروری بر کاربرد نانو سلولز در بسته بندی مواد غذایی
جواد طریقی؛ رضا رسول زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (527.15 K)
2
تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران
محمد سعید راد؛ سعید ظریف نشاط؛ پروین شرایعی؛ حسین چاجی؛ عباس مهدی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (530.9 K)
3
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور؛ رشید غلامی؛ حکمت ربانی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (469 K)
4
تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
5
حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت
محمد محمدشفیع؛ علی رجبی پور؛ حسین مبلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (242.69 K)
6
تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر روی PH محصول خیار
سمیه شاهی؛ مهدی خجسته پور؛ حامد افشاری؛ محمدحسین عباسپور فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.21 K)
7
بررسی تأثیر میزان رطوبت و تراکم بسته بندی توسط بیلر در کنترل ریزش برگ یونجه
امین رحیمی؛ محمد امین آسودار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (221.75 K)
8
بررسی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید سیب درختی در استان آذربایجان غربی، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه
راحله فدوی؛ علیرضا کیهانی؛ سعید محتسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.57 K)
9
مقایسه نوع بسته بندی میوه گوجه فرنگی در اثر حمل و نقل به منظور کاهش ضایعات
حسن قلی پور؛ هوشنگ بهرامی؛ محمدحسین سعیدی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.15 K)
10
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
سعیده فیاضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (838.08 K)
11
طراحی و ساخت دستگاه بسته بندی با قابلیت وکیوم و تزریق گاز
محمود سلطانی فیروز؛ اسداله اکرم؛ مجید خانعلی؛ حسن ژیشگر کومله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (622.46 K)
12
طراحی و تحلیل دستگاه بوجاری و بسته بندی گل آفتابگردان
محمدحسین احمدی؛ حکمت بانی؛ حسین رحمانیان کوشکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.94 K)
13
بررسی ظروف پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی صنایع غذایی
مجید فامیل اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (716.69 K)
14
طراحی، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاده از امواج فراصوت
سید امین موسوی فر؛ امین اله معصومی؛ عباس همت؛ جعفر قیصری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (242.64 K)
15
ارائه مدلی برای ارتقاء سیستم درجه بندی سیب گلدن دلیشز بر اساس جرم با به کارگیری روش ANFI
لیلا ندرلو؛ نسرین محمدی آبله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1 MB)
16
بررسی اثر بسته بندی های مختلف بر روی تغییرات رنگ توت فرنگی با استفاده از بینایی ماشین
احسان فرتاش نعیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (725.72 K)
17
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه جمع آوری بقایای یونجه تلف شده حین عملیات بسته بندی
جمیله شجاعی؛ امین اله معصومی؛ علی محمد شیرزادی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.89 K)
18
تاثیر فیلم های بسته بندی حاوی نانو نقره بر رشد آفلاتوکسین پسته (رقم اکبری)
فائزه عابدینی؛ محمد حسین عباسپورفرد؛ محمدرضا گلزاریان؛ پریسا طاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (739.3 K)
19
اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیت رس برکیفیت پس از برداشت انگور سرخ فخری
مریم ملاحسنی؛ حجت اله بداقی؛ حمید رضا اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (763.42 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه