کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 مروری بر کاربرد نانو سلولز در بسته بندی مواد غذایی
جواد طریقی؛ رضا رسول زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (527.15 K)

2 تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران
محمد سعید راد؛ سعید ظریف نشاط؛ پروین شرایعی؛ حسین چاجی؛ عباس مهدی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530.9 K)

3 بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور؛ رشید غلامی؛ حکمت ربانی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469 K)

4 تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ ناصر شاه طهماسبی؛ مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

5 حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت
محمد محمدشفیع؛ علی رجبی پور؛ حسین مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (242.69 K)

6 تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر روی PH محصول خیار
سمیه شاهی؛ مهدی خجسته پور؛ حامد افشاری؛ محمدحسین عباسپور فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.21 K)

7 بررسی تأثیر میزان رطوبت و تراکم بسته بندی توسط بیلر در کنترل ریزش برگ یونجه
امین رحیمی؛ محمد امین آسودار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (221.75 K)

8 بررسی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید سیب درختی در استان آذربایجان غربی، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه
راحله فدوی؛ علیرضا کیهانی؛ سعید محتسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.57 K)

9 مقایسه نوع بسته بندی میوه گوجه فرنگی در اثر حمل و نقل به منظور کاهش ضایعات
حسن قلی پور؛ هوشنگ بهرامی؛ محمدحسین سعیدی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.15 K)

10 کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
سعیده فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (838.08 K)

11 طراحی و ساخت دستگاه بسته بندی با قابلیت وکیوم و تزریق گاز
محمود سلطانی فیروز؛ اسداله اکرم؛ مجید خانعلی؛ حسن ژیشگر کومله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.46 K)

12 طراحی و تحلیل دستگاه بوجاری و بسته بندی گل آفتابگردان
محمدحسین احمدی؛ حکمت بانی؛ حسین رحمانیان کوشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.94 K)

13 بررسی ظروف پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی صنایع غذایی
مجید فامیل اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (716.69 K)

14 طراحی، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاده از امواج فراصوت
سید امین موسوی فر؛ امین اله معصومی؛ عباس همت؛ جعفر قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (242.64 K)

15 ارائه مدلی برای ارتقاء سیستم درجه بندی سیب گلدن دلیشز بر اساس جرم با به کارگیری روش ANFI
لیلا ندرلو؛ نسرین محمدی آبله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)

16 بررسی اثر بسته بندی های مختلف بر روی تغییرات رنگ توت فرنگی با استفاده از بینایی ماشین
احسان فرتاش نعیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (725.72 K)

17 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه جمع آوری بقایای یونجه تلف شده حین عملیات بسته بندی
جمیله شجاعی؛ امین اله معصومی؛ علی محمد شیرزادی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.89 K)

18 تاثیر فیلم های بسته بندی حاوی نانو نقره بر رشد آفلاتوکسین پسته (رقم اکبری)
فائزه عابدینی؛ محمد حسین عباسپورفرد؛ محمدرضا گلزاریان؛ پریسا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.3 K)

19 اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیت رس برکیفیت پس از برداشت انگور سرخ فخری
مریم ملاحسنی؛ حجت اله بداقی؛ حمید رضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (763.42 K)