ورود به سامانه
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
19
1
مروری بر کاربرد نانو سلولز در بسته بندی مواد غذایی
جواد طریقی، رضا رسول زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
527.15 K
2
تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران
محمد سعید راد، سعید ظریف نشاط، پروین شرایعی، حسین چاجی، عباس مهدی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
530.9 K
3
بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور، رشید غلامی، حکمت ربانی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
469 K
4
تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل بر خواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم پلیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی
الهام قاروی آهنگر، محمد حسین عباسپور فرد، ناصر شاه طهماسبی، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
5
حساسیت ارقام انار نسبت به کوفتگی در مراحل پس از برداشت
محمد محمدشفیع، علی رجبی پور، حسین مبلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
242.69 K
6
تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر روی PH محصول خیار
سمیه شاهی، مهدی خجسته پور، حامد افشاری، محمدحسین عباسپور فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.21 K
7
بررسی تأثیر میزان رطوبت و تراکم بسته بندی توسط بیلر در کنترل ریزش برگ یونجه
امین رحیمی، محمد امین آسودار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
221.75 K
8
بررسی و تعیین شاخص های انرژی برای تولید سیب درختی در استان آذربایجان غربی، مطالعه موردی: شهرستان ارومیه
راحله فدوی، علیرضا کیهانی، سعید محتسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
230.57 K
9
مقایسه نوع بسته بندی میوه گوجه فرنگی در اثر حمل و نقل به منظور کاهش ضایعات
حسن قلی پور، هوشنگ بهرامی، محمدحسین سعیدی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
344.15 K
10
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
سعیده فیاضی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
838.08 K
11
طراحی و ساخت دستگاه بسته بندی با قابلیت وکیوم و تزریق گاز
محمود سلطانی فیروز، اسداله اکرم، مجید خانعلی، حسن ژیشگر کومله
مشاهده مقاله
اصل مقاله
622.46 K
12
طراحی و تحلیل دستگاه بوجاری و بسته بندی گل آفتابگردان
محمدحسین احمدی، حکمت بانی، حسین رحمانیان کوشکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
304.94 K
13
بررسی ظروف پلیمری زیست تخریب پذیر در بسته بندی صنایع غذایی
مجید فامیل اسدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
716.69 K
14
طراحی، ساخت و ارزیابی حسگر اندازه گیری رطوبت علوفه با استفاده از امواج فراصوت
سید امین موسوی فر، امین اله معصومی، عباس همت، جعفر قیصری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
242.64 K
15
ارائه مدلی برای ارتقاء سیستم درجه بندی سیب گلدن دلیشز بر اساس جرم با به کارگیری روش ANFI
لیلا ندرلو، نسرین محمدی آبله
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1 M
16
بررسی اثر بسته بندی های مختلف بر روی تغییرات رنگ توت فرنگی با استفاده از بینایی ماشین
احسان فرتاش نعیمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
725.72 K
17
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه جمع آوری بقایای یونجه تلف شده حین عملیات بسته بندی
جمیله شجاعی، امین اله معصومی، علی محمد شیرزادی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
262.89 K
18
تاثیر فیلم های بسته بندی حاوی نانو نقره بر رشد آفلاتوکسین پسته (رقم اکبری)
فائزه عابدینی، محمد حسین عباسپورفرد، محمدرضا گلزاریان، پریسا طاهری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
739.3 K
19
اثرفیلم بسته بندی نانوکامپوزیت رس برکیفیت پس از برداشت انگور سرخ فخری
مریم ملاحسنی، حجت اله بداقی، حمید رضا اصغری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
763.42 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه