کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانو و اتمسفر اصلاح شده بر خواص فیزیکی سیر پوست گیری شده
میلاد تاور؛ رشید غلامی؛ حکمت ربانی؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469 K)

2 پیش بینی برخی ویژگی های کیفی میوه انگور رقم بیدانه قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ یونس مستوفی؛ بهاره جمشیدی؛ رضا مسعودی؛ سمیه نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.17 K)

3 تاثیر سرعت مختلف تیغه برشی و استوانه فشاری بر خواص مکانیکی میگوی پرورشی (گونه وانامی) در مدت نگهداری در یخ
رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی نادری بلداجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

4 تدوین مدل مبتنی بر منطق فازی به منظور درجه بندی کیفی دانه های برنج
حماد زرعی فروش؛ سعید مینایی؛ محمدرضا علیزاده؛ احمد بناکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

5 بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و میزان فنول گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.)
آتنا قاسم پور؛ الهام شریفی؛ مجید معصومیان؛ روزبه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

6 بررسی تاثیر فرآیند های مختلف استخراج در کیفیت اسانس تولیدی : مطالعه مروری
نسترن لطیفی؛ علی فدوی؛ محمد زارعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.73 K)

7 بررسی اثرات دور خردکن، دما و زمان همزدن بر کمیت و کیفیت روغن به دست آمده از زیتون رقم روغنی با استفاده از خردکن چکشی
نسیبه ایزدی خواه؛ حسین مبلی؛ عباس اکبرنیا؛ شاهین رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.95 K)

8 مروری بر تشخیص کیفیت گوشت با استفاده از ماشین بینایی و پردازش تصویر
الهام شیبانی تذرجی؛ مجید دولتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (509.98 K)

9 مروری بر کاربرد علم پرتو دهی در صنایع غذایی
سیده هدی یوسفیان؛ ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (495.3 K)

10 مطالعه چالش های مدیریت زنجیره تأمین ماشین های کشاورزی برنج در سطح توزیع و مصرف در استان های گیلان و مازندران
مرتضی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

11 بررسی کیفیت آموزش در رشته مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی با استفاده از مدل سروکوال؛ مطالعه موردی دانشگاه گیلان
مرتضی زنگنه؛ ایرج باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

12 سنجش میزان قابلیت اشتغال دانش آموختگان رشته مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی؛ مطالعه موردی دانشگاه گیلان
مرتضی زنگنه؛ ایرج باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

13 تأثیر پوشش سطحی و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در کیفیت و عمر انبارداری میوه پرتقال
رضا طباطبایی کلور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

14 بررسی و تحلیل توانایی سامانه بینی الکترونیکی در طبقه بندی و تشخیص کیفیت بیودیزل تولیدی
مریم سلیمی؛ لیلا ندرلو؛ حسین جوادی کیا؛ مجید محدثی؛ میثم طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (736.34 K)

15 امکان سنجی استفاده از زبان الکترونیک در تعیین غلظت ترکیبات زعفران
شکوفه یوسفی؛ کبری حیدربیگی؛ محمود روشنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (942.88 K)

16 تعیین خواص فیزیکی و مکانیکی ازگیل
رضا حسام پور؛ احمد جهانبخشی؛ ابوالفضل آخوندزاده یامچی؛ فرهاد امجدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (861.34 K)

17 بررسی وضعیت کارگاههای تولید ادوات کشاورزی استان اصفهان
احمد محمدی؛ مرتضی الماسی؛ علی محمد برقعی؛ سعید مینایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.25 MB)

18 تشخیص بدشکلی هندوانه با استفاده از پردازش تصویر
حسن صدرنیا؛ علی رجبی پور؛ علی جعفری؛ یونس مستوفی؛ ارژنگ جوادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.64 MB)

19 مروری بر ارزیابی مواد غذایی با زبان الکتریکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مائده لیلایی؛ محمد ابونجمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.58 K)