نویسنده =
تعداد مقالات: 31

-299 تحلیل تغییر شکل خاک تحت تأثیر چرخ صلب به روش اجزاء محدود(315)
مهدی خجسته پور، محمدحسین عباسپور فرد، باقر عمادی، عبدالعلی فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.93 K)

-298 تحلیل انرژی و انرژی حرارت دهی بستر عمیق دانه های مرطوب بر پایه دینامیک سیالات محاسباتی
محسن رنجبران، باقر عمادی، داریوش زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (668.05 K)

-297 بررسی انرژی مصرفی تولید بادام زمینی در استان گیلان به روش تحلیل پوششی داده های فازی
امین نیکخواه، باقر عمادی، مهدی خجسته پور، حسین پیمان، هانی حمزه کلکناری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (962.53 K)

-296 مقایسه انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای تولید کلزا در ایران و ترکیه
مهدی خجسته پور، امین نیکخواه، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.76 K)

-295 مطالعه عوامل ماشینی موثر بر جدا کردن و تمیز کردن دانه های زیره پس از عملیات کوبش
محمد حسین سعیدی راد، باقر عمادی، مجتبی ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.14 K)

-294 ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی
رسول خدابخشیان کارگر، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.61 K)

-293 بررسی رابطه بین انرژی های ورودی و عملکرد چای در استان گیلان
امین نیکخواه، هانی حمزه کلکناری، باقر عمادی، فرشاد شعبانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (752.42 K)

-292 مدل سازی فرآیند بلانچینگ قارچ دکمه ای به وسیله نرم افزار آباکوس
جلال برادران مطیع، باقر عمادی، دانیال گندم زاده، الهام بصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (846.12 K)

-291 بررسی تاثیر فرآیند ترکیبی اسمز-فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب
زهرا شربتیان، باقر عمادی، شهرام بیرقی طوسی، مهدی خجسته پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.55 K)

-290 تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از کتیرا و بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن
حمیده سادات عقیلی مقدم، باقر عمادی، فرشته حسینی، حسن صدرنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (684.44 K)

-289 ارزیابی گرمایش جهانی تولید شیر در واحدهای صنعتی پرورشگاو شیری
حمزه سلطانعلی، باقر عمادی، عباس روحانی، مهدی خجسته پور، محمدعلی میسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.63 K)

-288 تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته در شرایط مختلف بارگذاری دو رقم پیاز ایرانی
ایوب جعفری ملک آبادی، مهدی خجسته پور، باقر عمادی، محمودرضا گلزاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.91 MB)

-287 تعیین شاخص های کیفی درجه بندی میوه بر اساس نظر مصرف کننده (مطالعه موردی: سیب)
حسن صدرنیا، سید محمد مهدوی شهر، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (802.97 K)

-286 شبیه سازی و تحلیل استاتیکی سه نوع ساقه زیر شکن در خاکهای مختلف به روش اجزاء محدود
محسن نعیمی، علی اکبر حسین پور، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.34 K)

-285 بررسی رفتار مکانیکی دانه و مغز آفتابگردان تحت بارگذاری شبه استاتیکی
رسول خدابخشیان، باقر عمادی، محمد حسین عباسپور فرد، محمد حسین سعیدی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.03 K)

-284 تاثیر مکی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک دن قطعات برش خورده سیب(417)
شهرام بیرقی طوسی، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.02 K)

-283 تمیز نمودن میوه توت فرنگی تحت تاثیر امواج فراصوت
محسن نعیمی، باقر عمادی، شهرام بیرقی طوسی، محمد حسین عباسپور فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (850.04 K)

-282 تحلیل سیر انرژی و اقتصادی تولید انگور در شهرستان ارومیه با بررسی تاثیر نظام کشت و اندازه باغات
اکرم غفاری قره باغ، محمد حسین آق خانی، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (546.77 K)

-281 ارزیابی شاخص های انرژی مصرفی تولید چغندر قند در شرکت سهامی زراعی خضری
محمد مهدوی، مرتضی رحیمی کیا، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.96 K)

-280 بررسی و تعیین شاخص های کارآیی انرژی برای تولید کنجد در منطقه جنوب استان فارس (مطالعه موردی: شهرستان لامرد)
مرتضی رحیمی کیا، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (686.3 K)

-279 بررسی تاثیر مقادیر مختلف سیلیسیم و نیتروژن بر روی عملکرد و خوابیدگی برنج رقم طارمی محلی
حسین امیدی رودبارکی، باقر عمادی، محمد حسین عباسپور فرد، رضا خراسانی، علیرضا طاهری راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.19 K)

-278 بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان سبزوار
محمد یزدانی، باقر عمادی، محمدعلی ابراهیمی نیک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (864.9 K)

-277 سیستم های درجه بندی کیفی مبتنی بر خواص درونی محصولات کشاورزی
رسول خدابخشیان کارگر، باقر عمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (629.29 K)

-276 سامانه نورپردازی برای اندازه گیری خودکار ابعاد و مساحت سطح تماس در آزمون خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی
ایوب جعفری ملک آبادی، مهدی خجسته پور، باقر عمادی، محمودرضا گلزاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.18 K)

-275 کاربرد خصوصیات فیزیکی و آیرودینامیکی زعفران برای جدایش کلاله از گل(619)
باقر عمادی، محمد حسین سعیدی راد، علی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.59 K)