نویسنده =
تعداد مقالات: 26

-649 تاثیر کاهش واحد های تصمیم سازی و ورودی های انرژی بر نسبت انرژی، انرژی ویژه و کارایی زارعان(152)
مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 307.8 K

-648 تجزیه و تحلیل حساسیت توابع عضویت رنگ، سختی و اندازه گوجه فرنگی متأثر از دما و مدت زمان نگهداری برای دسته بندی به کمک منطق فازی
سمیرا خواجوی، مهدی نصیری، عبدالعباس جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 462.65 K

-647 طراحی،ساخت و ارزیابی دستگاه دانه کن انار ارتعاشی _ بادی
مهدی نصیری، سحر صمصامی، محمد لغوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 887.5 K

-646 رابطه بین خواص رزنانسی ، رسیدگی و سختی هندوانه
راضیه یزدان پناه، محمدحسین رئوفت، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 347.32 K

-645 طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه توامان آشکارسازی عملکرد کمی و خصوصیات کیفیت تغذیه ای محصول یونجه
محمدمهدی مهارلویی، محمد لغوی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 910.5 K

-644 تخمین عملکرد چغندرقند براساس پوشش سایه انداز گیاه با استفاده از الگوهای پردازش تصویر
سینا لطیف التجار، عبدالعباس جعفری، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 936.93 K

-643 تعیین مدل ریاضی مناسب جهت پیش بینی محتوای رطوبتی خربزه درختی (پاپایا) طی فرآیند خشک شدن در خشک کن کابینی
علیرضا یوسفی، مهدی مرادی، وحید اسدی مبارکی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 450.88 K

-642 تعیین ایزوترم جذب خرما(رقم کبکاب) وانتخاب بهترین مدل تخمین آن در دماهای مختلف
محسن علیرضایی، داریوش زارع، مهدی نصیری، عسکر فرحناکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 256.05 K

-641 طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه خودکار اندازه گیری ضریب اصطکاک استاتیکی و دینامیکی محصولات استراتژیک کشاورزی
آرش نورمحمدی مقدمی، مجتبی شفاعی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 824.12 K

-640 مطالعه و مدل سازی ضریب اصطکاک استاتیکی دانه گیاه دارویی بزرک (کتان)
مجتبی شفاعی، آرش نورمحمدی مقدمی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 595.01 K

-639 ارزیابی دقت مدل های هوشمند در تخمین ضریب اصطکاک دینامیکی بذر اسفرزه
مجتبی شفاعی، آرش نورمحمدی مقدمی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 414.91 K

-638 اثرات شرایط خشک کردن بر خواص مکانیکی شلتوک نیم پخت شده
ماندانا محفلی، آذر خدابخشی، علی اصغر زمردیان، مهدی نصیری، مهدیه ابوالحسنی زراعتکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.04 M

-637 تعیین و بررسی برخی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی ده رقم مختلف برنج ایرانی
مهدیه ابوالحسنی، مهدی کسرایی، مهدی نصیری، ماندانا محفلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 714.05 K

-636 طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه جداکننده دانه آفتابگردان
فیروز جهانی، مهدی نصیری، محمدحسین رئوفت
مشاهده مقاله اصل مقاله 792.5 K

-635 اثر سرعت بر ضریب اصطکاک دینامیکی دانه رازیانه
آرش نورمحمدی مقدمی، مجتبی شفاعی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله

-634 ارتباط میان خصوصیات مکانیکی (شاخص سختی) دانه های برنج با برخی خصوصیات کیفی
مهدیه ابوالحسنی زراعتکار، مهدی کسرایی، مهدی نصیری، ماندانا محفلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 874.58 K

-633 مطالعه آزمایشگاهی انرژی برشی ویژه ساقه یونجه به منظور تخمین برخی شاخص های کیفیت تغذیه ای
محمدمهدی مهرلویی، محمد لغوی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 494.46 K

-632 ارزیابی مصرف انرژی در سیستم تولیدی گاوداری
مهدی مرادی، مهدی نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 456.89 K

-631 امکان سنجی فرکانس رزونانس مشدد حفره برای تشخیص عسل تقلبی
مهدی نصیری، محمد حسین رئوفت، یونس غلامی، محمد تقی گلمکانی، اسماعیل حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.5 M

-630 ارتقاء سامانه و بهینه سازی عملکرد دستگاه جداکننده دانه آفتابگردان
زهرا امیری، مهدی نصیری، محمد حسین رئوفت، محمد امین نعمت الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 282.63 K

-629 طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه ی گرمایش دی الکتریک با امواج رادیویی برای مهار آفات لمبه گندم و شپشه آرد انباری
آمنه لطفی، داریوش زارع-، مهدی نصیری، محمد علی اکرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M

-628 بررسی اثر گرمادهی دی الکتریک RF بر ویژگی های کیفی گندم و خصوصیات رئولوژیکی خمیر و آرد گندم
آمنه لطفی، داریوش زارع -، مهدی نصیری، محبوبه فضایلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M

-627 تخمین محتوای نیترات گوجهفرنگی با ویژگی های استخراج شده پردازش تصویر
مهدی نصیری، عیدالعباس جعفری، پیمان سلمرودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

-626 تعیین درصد برنج خرد شده با واکاوی بافت تصویر
مهدی نصیری، عبدالعباس جعفری، میثم شفیع، داریوش زارع، ناصر صفر رضوی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 137.16 K

-625 طبقه بندی درجه استخراج و پیش بینی برخی از ویژگی های کیفی آرد گندم با استفاده از سامانه غیر مخرب تلفیقی فراصوت، سنجش مقاومت و سنجش دی الکتریک
محمدامین رهنورد، مهدی نصیری، محبوبه فضایلی، حسن صفی یاری، غلامحسین قاسمی، محسن کریمی خرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 941.17 K